fbpx
CV.ee tööelublogi

Lugejakiri: kirjanik Salme Rein

Lugejakiri: Salme Rein

Elu on pidev otsimine. Või seiklus. Või julgus proovida asju. See julgus on iseloomulik eriti noortele inimestele. Või tuleb see teadmatusest või muude valikute puudumisest. Seda enam on minu jaoks olnud põnev CV.ee poolt pakutav. Üsna juhuslikult sattusin täna sellele portaalile tööle sotsiaaltöötaja ehk tegevusjuhendajana. Selle aastaga sain sellise elukogemuse, mõistsin headust ja halba, kuidas kaitsta väetimaid ja kuidas mitte selle tõtu läbi põleda. Tundsin, et see kogemus oli kirjutamist väärt. Pärast seda kogemust tundsin, et tahan elada nagu kirjanik. Või kirjutada nagu elan.

Vahel tahad ju seiklust. Hirmu, ettearvamatust, katsumusi ja eneseületust. Pärast sotsiaaltööd otsustasin minna Euroopa Vabatahtlikuks Venemaale. Justkui juhuslikult sattusin seal õpetama. Teadmisi andma inglise keeles. Samas eraelu oli justkui mingi ooper. Võõrad preilid ja nende tujud, palju kaklemist ja kõvasti suudlemist, nii palju ilu ja valu, et tundsin, et pean kirjutama sellest raamatu. Raamat sai flitreerimata, alasti-ausalt valmis ja ilmselt seda mu kallis ema lugeda ei tohi. Kuna Venemaal sai algatasemel selgeks vene keel ja omandatud õpetaja baasteadmised ning noortele ürituste korraldamise oskus, hakkasin kodumaale jõudes jälle sirvima cv-online’i. Ühes vene koolis otsiti inglise keele õpetajat. Kandideerisin ja sain. Nüüd olen klassi ees ja hästi põnev on. Minu 10 Hunt Kriimsilma ametit olid vajalikud selleks, et olla siin. Ja, kui ma nüüd peaks õpilastele midagi soovitama, siis soovitaksin neil olla julge ja asju proovida. Ja kohe kindlasti mitte lugeda mu raamatut.

 

Sinu

Salme Rein

Lugejakiri: Salme Rein 2

P.s Kui soovid vene keelt õppida, saad seda teha Speakly abiga. Lisa või uuenda oma CV-d CV.ee keskkonnas ja saa tasuta koodid. Loe lähemalt siit

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top