fbpx
CV.ee tööelublogi

Tänasest alustab CV.ee sotsiaalturunduskampaaniaga “Aitab halast”.

Tänasest alustab CV.ee sotsiaalturunduskampaaniaga “Aitab halast”. 1

Perioodil 5.03-05.05 viib CV-Online Estonia läbi sotsiaalturunduskampaaniat “Aitab halast”, mis vajutab üsna teravalt ühiskonna valupunktidele ja kutsub inimesi üles ennast ja ka teisi aitama. Eesti esimene tööeluportaal CV.ee viib iganädalaselt läbi erinevaid küsitlusi ja uuringud, kus vastanute hulk jääb 500-2000 inimese vahele, mis selgitavad inimeste käitumist tööturul ja suhtumist endasse ja teistesse. Tulemustest on selgunud, et 77% inimestest ei ole oma tööl õnnelikud ja 71% vastanutest kurdab igapäevaselt teistele oma kehva elu üle. CV.ee otsustas tõsta need šokeerivad numbrid inimeste teadvusesse ja kutsuda kõiki üles liikuma soovitud töö või elu suunas, sest oma elu saab iga inimene juhtida vaid ise.

Kahekuune kampaania pakub osalejatele võimalust saada enda kasutusse eksklusiivne kandideerimise teejuht ja samuti osaleda 100 DISC isiksusetesti ja kolme personaalse karjäärinõustamisteenuse väljaloosimisel.

“Meie soov on päriselt inimesi aidata, sest teistega oma mure jagamine võib küll ajutiselt leevendada olukorda, kuid oluline on, et tekiks ka muutus, mis väljendub tegudes. Otsustasime olla varasemast teravamad, sest usume, et inimestel on villand keerutamisest ja ilustamisest. Seepärast pakume kõigile osalejatele praktilisi tööriistu ja tuge, mille abiga edasi liikuda”, sõnas CV.ee turundusjuht, Maris Viires.

Kampaanias osalemiseks tuleb inimestel liituda kampaaniaga, mille instruktsioon on üleval http://kampaania.cv.ee/aitabhalast. Kampaanias saab osaleda ise, kuid saab üles anda ka mõne oma sõbra või tuttava.

CV.ee on 1996 aastal loodud, Eestis esimene tööeluportaal, mis pakub inimestele võimalust kiiresti ja mugavalt soovitud töökohale kandideerida. Lisaks pakub keskkond inimestele erinevaid praktilisi tööriistu, inspireerivad lugusid ja soovitusi, mis toetavad kandidaati tööle kandideerimisel.

Aitab halast! Kas Sina oled 77% seas, kes ei ole tööga rahul ja leiad end igapäevaselt halalaulu ümisemast või koguni kõvahäälselt lalisemas? Tahame aidata kaasa Sinu elumuutusele. Osale “Aitab halast!” kampaanias ja ava endale võimalus midagi päriselt enda karjäärielus muuta! Tänasest alustab CV.ee sotsiaalturunduskampaaniaga “Aitab halast”.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top