fbpx
CV.ee tööelublogi

Verivärsked Top Tööandja uuringu tulemused ja eestlaste Tööootuste uuringu tulemused

Täna avaldas CV-Online Estonia verivärsked TOP tööandja uuringu tulemused ja ühtlasi ka koostöös Instariga eestlaste Tööootuste uuringu tulemused 3

Perioodil 20.03-30.04.2019 viis CV-Online läbi iga-aastast, üle-eestilist Top Tööandja uuringut, millega uurisime Eesti tööealise elanikkonna eelistusi tööandjate valikul “top-of-mind” põhimõttel. Inimesed said märkida milline ettevõte nende arust erinevates sektorites ja piirkondades on nende arvates kõige ihaldusväärsem tööandja.

“Top Tööandjate uuringu tulemused tekitasid elevust nii tunnustuse saajates kui ka meie enda meeskonnas. Rõõmustasime, et sel aastal osales uuringus suisa 2399 inimest ja inimestes südametes helises eestimeelsus, mis kajastus ka tööandjate valikus. Kõikide tunnustuse saajate hulgas peeti oluliselt organisatsiooni mainet, juhtimiskultuuri ja sisekliimat ning organisatsiooni kultuuri. Tänased tunnustuse saajad nentisid, et vaja on läheneda uut moodi tööturu väljakutsetele, hoida meeskonnas inimesi, kes armastavad oma tööd ning õppida tagasisidest “ , sõnas CV.ee turundusjuht Maris Viires.

Täna avaldas CV-Online Estonia verivärsked TOP tööandja uuringu tulemused ja ühtlasi ka koostöös Instariga eestlaste Tööootuste uuringu tulemused 4
Eesti Energia personalidirektor Tiina Drui.

Sel aastal pälvisid Top Tööandja tunnustuse 11 organisatsiooni:

 1. Nordea Bank Abp Eesti filial – TOP tööandja 2019 aastal Eestis
 2. LHV PANK – TOP 1 finantsvaldkonnas
 3. APOLLO KAUPLUSED OÜ – TOP 1 kaubanduse valdkonnas
 4. TELIA EESTI AS – TOP 1 IT ja telekommunikatsiooni valdkonnas
 5. EESTI ENERGIA AS – TOP 1 tootmise valdkonnas
 6. MY FITNESS AS – TOP 1 teeninduse valdkonnas
 7. TALLINNA LENNUJAAM AS – TOP 1 logistika valdkonnas
 8. EESTI ENERGIA AS -TOP 1 Põhja-Eesti piirkonnas
 9. CLEVERON AS – TOP 1 Lõuna-Eesti piirkonnas
 10. RIIGIMETSA MAJANDAMISE KESKUS – TOP 1 Ida-Eesti piirkonnas
 11. CATWEES OÜ – TOP 1 Lääne-Eesti piirkonnas

Täpsed uuringu tulemused on üleval uuringu kodulehel: www.topemployer.ee

Täna avaldas CV-Online Estonia verivärsked TOP tööandja uuringu tulemused ja ühtlasi ka koostöös Instariga eestlaste Tööootuste uuringu tulemused 2

Inspireerivaid mõtteid jagus ka nooremal generatsiooni, kes jagasid mõtted Eesti Top Tööandjate kohta:

Miks Eesti Energia oli Top Tööandja 2018 aastal?

Milline on ideaalne töökoht, kus sooviksid töötada?

Millise Top Tööandja juures ise sooviksin töötada?

Lisaks avaldasime täna ka värsked  kogenud inimeste TÖÖOOTUSTE UURINGU tulemused. Sarnast uuringut viidi viimati läbi 10 aastat tagasi ja uuring tõi välja mitmed üllatused, mis on kindlasti abiks tööandjatele, kes püüavad oma organisatsioonidesse motiveeritud töötajaid leida.

“Inimesed peavad palgast olulisemaks paindlikkust ja uuringust selgus, et suisa 30% inimestest eelistaksid osalise tööajaga kindlat töökohta ning 25% inimestest sooviksid ise olla ettevõtjad ja osutada teenust tööandjale. Töökoha valikul on inimeste jaoks kõige olulisem võrdne ja aus kohtlemine, hea sisekliima ja kompetentsed juhid. Ootus on, et tänane tööandja on siiras ja avatud, küsib ja kasutab tagasisidet ning kaasab oma töötajaid targalt”, kommenteeris uuringu tulemusi Kersti Vannas, Instar EBC asutaja ja tegevjuht.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top