fbpx
CV.ee tööelublogi

Päevatöö ei pane enam silmi särama? Ajujaht aitab sinu unistused täita!

Päevatöö ei pane enam silmi särama? Tule tee oma unistus teoks Ajujahis! Ajujaht

Eesti suurim iduettevõtete kiirendiprogramm Ajujaht alustab 15. juubelihooaega – osalema on oodatud ettevõtted ja tiimid, kes soovivad oma äri arendada maailmatasemel kiirendis. Auhinnafond on tänavu üle 300 000 euro.

Käesoleval aastal on Ajujahti kandideerima oodatud eelkõige juba toimivad meeskonnad ja algfaasis iduettevõtted, kes vajaksid lisatõuget, et jõuda oma äriga järgmisele tasemele. 

Kõik konkursile valitud tiimid läbivad täiemahulise kiirendiprogrammi, mille lõppeesmärk on aidata võimalikult paljud ettevõtted investorivalmiduse ja skaleeritava ärini. Muuhulgas pakutakse tuge esimeste klientide leidmisel, eksporditurgudele sisenemisel ja kapitali kaasamisel. Ajujahti on tänavu kaasatud rekordarv võtmementoreid, kes jagavad tiimidele praktilisi nõuandeid kogu programmi vältel ning televooru sisenenud tiimid lennutatakse missioonile välisriiki, et valideerida oma äriideed ka väljaspool Eestit.

Kui veel kahtled, kas Sinu tiim võiks võtta osa Ajujahi 15. juubelihooajast, siis luba endale 60 sekundit inspiratsiooni ja asu tegutsema!

Kliki pildile, et videot vaadata

Juubelihooajale kohaselt on Ajujahi tänavune auhinnafond enam kui 300 000 eurot, mille sees on otseinvesteeringuid, eriauhindu ning muid hüvesid (näiteks kuni 10 000 USD väärtuses Amazoni pilvekrediiti). Ajujahti saab kandideerida kuni 8. maini Ajujahi kodulehel. Põnevat programmi ja meeskondade arengut kajastav 8-osaline telesaade on eetris oktoobrist detsembrini telekanalis ETV.

Kust aga leida tiimi uusi ägedaid ja motiveeritud spetsialiste? Tegijat, kes päriselt idee lõpuks veatult toimima paneks? Või hoopis müügikõvera kasvule suunaks? Toetame CV-Online (CV.ee) meeskonnaga sel aastal Ajujahi konkurssi ning oskame vastata sinu küsimustele! Meie kogenud värbamisspetsialistid jagavad kiirendis osalejatele nii oma teadmisi kui ka praktilisi nõuandeid. Lisaks saab iga kiirendiprogrammis osaleja oma värbamistegevuste stardiks: tasuta konsultatsiooni CV-Online’i värbamisspetsialistiga; tasuta CV-de andmebaasi kasutusõiguse 50 CV ulatuses; ning tasuta töökuulutuse 1 kuuks CV.ee tööportaalis

Ajujahi kiirendiprogramm ja telekonkurss sünnib avaliku- ja erasektori koostöös ning selle ellukutsuja on EASi ja KredExi ühendasutus. Läbi aastate on Ajujahile esitatud ligi 5000 äriideed ning riigiasutuse programmist on tuule tiibadesse saanud mitmed kohalikud ja rahvusvahelised edulood. Tuntumate vilistlaste hulka kuuluvad näiteks Bolt, Bikeep, Click & Grow, GoWorkaBit, FoodDocs, Groveneer, Timbeter jpt. 

Kandideerimiseks kliki SIIA või vajuta allolevale pildile:

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top