fbpx
CV.ee tööelublogi

CV.ee karjääriarengu kontaktvärav uuenes veelgi kasutajasõbralikumaks

CV.ee keskkonna arendamisel lähtume sellest, et lõpptulemusena oleks kasutuskogemus võrdselt hea sõltumata nutiseadme tüübist ja ekraani suurusest.

Eelnevalt oleme uue ilme ja sisu andnud tööpakkumistele ja kandideerimisele. Nüüd on uuenenud ka avaleht ja tööpakkumiste filtreerimine. Allpool on välja toodud, mis on muutunud.

Avaleht

Avaleht

1. Vastavalt seadmele ja ekraani suurusele kohanduv leht.

2. Viimased otsingud – ühe hiireklikiga kuni 3 eelmise otsingu kordamine

Uued lahendused:

Tagasiside garantii – tegemist on sektsiooniga, kus asuvad tööpakkumised, mille puhul saad kindel olla, et tööandja annab teile kui kandidaadile tagasisidet konkursi lõpptulemuse osas. Paljud tööandjad annavad kenasti tagasisidet, kuid on ka neid, kes seda ei tee. Antud lahenduse lõime selleks, et Sul oleks juba enne kandideerimist ülevaade, millised tööandjad on kõige eeskujulikumad tagasiside andjad. Teatud juhtudel võib see ka kandideerimisotsust mõjutada. Esialgu kuvame Tagasiside garantii all CV-Online’i värbamisprojekte, mille puhul saame kindlalt öelda, et alati anname tagasisidet. Tulevikus küsime kasutajatelt tagasisidet ning reastame tööandjad selle alusel.

Palgaga pakkumised – leiame, et töökuulutuste palgatasemed ei peaks olema riigisaladus. Sellest tulenevalt hoolitseme, et avaliku palganumbriga töökuulutused oleksid tähelepanu keskmes ja seepärast ka on eraldi sektsioon neile eraldatud.

Tööpakkumiste filtreerimise leht

Filtreerimise vaade

1. Vasakul asuvad filtrid rakenduvad koheselt – märkides linnukesi vasakus menüüs, filtreeritakse tööpakkumised koheselt.

2. Oleme loonud filtri Palk alates, mis on abiks nendele, kelle jaoks see kriteerium on määrava tähtsusega töökoha valikul.

3. Märksõnaotsingu kast asub tööpakkumiste nimekirja kohal ning selle all on näha filtrid, mis on otsingule rakendatud.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top