fbpx
CV.ee tööelublogi

Eestlased ei räägi oma sissetulekutest, kui just ei pea!

Eestlased ei räägi oma sissetulekutest, kui just ei pea!
Foto: Pixabay

Eestlased ei räägi oma sissetulekutest, kui just ei pea. Just see võib olla põhjus, miks juba pea 45 000 eestlast võrdleb oma palka teistega samast valdkonnast portaalis palgad.ee

Värbamisettevõtte CV-Online’i palgaportaal palgad.ee annab kiirelt üsna täpse ülevaate, milline on eriala keskmine kuupalk ja kui mitme protsendi võrra on kellegi netopalk sellest suurem või väiksem.

Täpne palgavõrdlusteenus toob välja ka selle, millisel määral mõjutab palga suurust haridustase. Kui sellest infost ei piisa, saab 5-eurose lisatasu eest alla laadida põhjaliku raporti, mis paigutab tellija töötasu turul, ja annab nõu karjääriplaneerimisel.

Lisaks on lehel rakendus, kus oma palgaandmeid ja säästuharjumusi sisestades saad ülevaate, millal esimene miljon täis kukub.

“Näeme tihti, et inimesed häbenevad isegi töövestlusel palgateemal avameelselt sõna võtta ja ei oma ülevaadet oma valdkonna palkade struktuurist ja suurusjärgust,” märgib Rain Resmeldt Uusen, CV-Online’i turundusjuht. “Ent teadmatus ja ebakindlus ei lase töövestlusel või palgatõusu läbirääkimistel enda jaoks õiglast tulemust välja kaubelda. Selline palkade avalikustamine on kasulik nii inimese karjääriplaneerimise kui motiveeritud töötajate leidmise huvides.”

Lisaks palkade võrdlusele selgitab CV-Online oma karjääriväravas CV.ee välja ka Eesti parimat ja halvimat tööandjat, kelle eest saab hääletada kuni 18. veebruarini.

Toimetaja soovitab: Kas oled oma töötasuga ka tegelikult rahul?

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top