fbpx
CV.ee tööelublogi

Speakly ja CV.ee hakkavad Sulle nüüd keelt õpetama

Speakly ja CV.ee hakkavad Sulle nüüd keelt õpetama 9

Nipila stuudios käis külas  Ott Ojamets

Kutsusime Nipila stuudiosse külla Ott Ojametsa, kes on uue keeleõppe rakenduse Speakly üks loojatest. Oti sõnul on võimalik õppida teaduslikke meetoteid kasutades keel selgeks kolme kuuga. Kõlab üsna provokatiivselt, kui mõelda sellele, kui kaua me koolis käies keelt oleme õppinud. Speaklyga õppides hakkad aga kohe keelt kasutama.  Speakly lubab eksida ükskõik kui palju.See välistab hirmu, et äkki ütled või kirjutad midagi valesti. Algoritm aitab ununenud sõnu omakorda üle korrata. Uusi sõnu omandad päeva jooksul 15, mida pole üldse palju. Mäletad ehk ise, kuidas võõrkeele tunni sõnadetöö jaoks hirmuga 40 uut sõna õppisid?

Speakly ja CV.ee hakkavad Sulle nüüd keelt õpetama 7

Speakly ja CV.ee hakkavad Sulle nüüd keelt õpetama

Oled ehk märganud, et mõnikord jääb uue töö saamine just keeleoskuse taha kinni. Väikese rahvana on meil tavaks saanud, et elementaarne on osata vähemalt kahte keelt, oma emakeelt ja vene või saksa keelt. Aeg on edasi läinud ja inglise keel on tõusnud esikohale ja vene ja saksa keel on langenud teisele või kolmandale kohale. Nüüd võib aina enam näha töökuulutustes mõne spetsiifilise keele nõuet. Olen isegi olnud olukorras, kus pole aega minna keelekursustele ja tuleb vaadata alternatiivide poole. Õnneks Y-generatsiooni esindaja baasoskuste juurde kuulub internetis surfamine. Selle tulemusena leidsin mitu täiesti pädevat rakendust oma iPadile, mille abil õppisin üsna kiirelt portugali keele selgeks. See muidugi eeldas aja panustamist ja pühendumist, et niisama ei kipu kahjuks midagi külge hakkama. Speaklyst oskasin tol hetkel ainult und näha.

Speakly ja CV.ee hakkavad Sulle nüüd keelt õpetama 8

Mida on vaja teha, et kampaanias osaleda?

Lisa uus CV või värskenda olemasolevat

Värskete andmetega või uus CV muudab Sind sihtotsingutes värbajatele nähtavaks ja nii jõuavad Sinuni ka sellised parimad tööpakkumised, millest sa ise veel kuulnud pole. Peale CV sisestamist või olemasoleva CV täiendamist saadame Sulle tasuta keeleõppe koodid CVs toodud e-posti aadressile!

 Tutvu tööpakkumistega

Iga päev lisanub CV.ee valikusse üle 100 uue töövõimaluse, millest võib saada Sinu uus arengutee, väljakutse või karjääripööre. Hoia pakkumistel iga päeva silma peal!

Alusta keeleõppega kohe

Mida avatum on maailm ja mida kiiremini areneb tehnoloogia, seda tugevama trumbi annab Sulle tööturul uue keele oskus. Nüüd on keeleõpe lihtsam ja kiirem kui eales varem.

Ja lõpuks..

See, kes õpib 15. novembriks kõige rohkem keelt, puhkab terve detsembri meie kulul!

 

Loe kampaaniast lähemalt:

eesti keeles

vene keeles

Speakly ja CV.ee hakkavad Sulle nüüd keelt õpetama 3
Pilt: https://www.facebook.com/speaklyapp/

 

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top