fbpx
CV.ee tööelublogi

Tänasest alustab CV.ee taas üle-eestilise TOP tööandja uuringuga

Tänasest alustab CV.ee taas üle-eestilise TOP Tööandja uuringuga

Perioodil 21.03-30.04.2019 viib CV-Online Estonia läbi iga-aastast, üle-eestilist TOP tööandja uuringut, millega uurime Eesti tööealise elanikkonna eelistusi tööandjate valikul “top of mind” põhimõttel. “Top of mind” tähendab, et inimesed peavad ise meenutama, milline ettevõte nende arust erinevates sektorites ja piirkondades on nende arust kõige ihaldusväärsem tööandja ja andma ka omapoolse põhjenduse.

“Tööandjate tuntus ja maine muutuvad värbamises ja turunduses iga päevaga üha olulisemaks. Inimesed toetuvad uute tööandjate valimisel järjest rohkem sellele, milline on selle organisatsiooni avalik kuvand, soovitusindeks, sisemine kultuur, kommunikatsioonikeel jne. Ei saa enam lihtsalt loota juhuse peale, vaid inimesi tuleb toetada uute tööalaste valikute tegemisel “ , sõnas CV.ee turundusjuht, Maris Viires.

MTänasest alustab CV.ee taas üle-eestilise TOP tööandja uuringuga 1õeldes vastajate kasutajamugavuse peale, oleme loonud kodulehe www.topemployer.ee, kus küsimustikule saab vastata kolmes erinevas keeles. TOP edetabeli teeme teatavaks 8.05.2019 uuringu kodulehel. Kõikide vastajate vahel loosime välja ka väärt auhinna, mis paneb aktiivsemalt hääletama – auhinnaks on 500€! 

CV.ee on 1996 aastal loodud, Eestis esimene tööeluportaal, mis pakub inimestele võimalust kiiresti ja mugavalt soovitud töökohale kandideerida. Lisaks pakub keskkond inimestele erinevaid praktilisi tööriistu, inspireerivad lugusid ja soovitusi, mis toetavad kandidaati tööle kandideerimisel.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top