fbpx
CV.ee tööelublogi

Kadi Reintam #minatean

Kadi Reintam #minatean 1

Olen Kadi Reintam, 40-aastane. Toitumisnõustaja, treener, spordiklubi juhataja.

Toitumisnõustaja ja treeneri töö ei ole olnud minu esimene armastus, olen enne seda teinud kontoritööd riigisektoris. Aktiivse treenijana sattusin juhuse tahtel asendama oma enda treenerit ning leidsin oma tõelise kire ja kutsumuse.

Aastaid ei ole ma enam pelgalt tööl käinud, teen seda, mis on minu kirg, hobi ning, mis ühtib minu väärtustega. Alustan oma päeva rõõmuga, kuna tean, et minu töö aitab säilitada inimeste tervist ning vaimset ja füüsilist töövõimet.

Minul aitab töö tähendust leida ja motivatsiooni hoida pidev enesetäiendamine. Õppisin treeneri ametile lisaks toitumisnõustajaks ning hiljuti naasesin ka tagasi ülikooli psühholoogiat õppima. Uute oskuste ja teadmiste omandamine annab rohkelt valikuvõimalusi ning võimaldab väljuda igapäeva rutiinist. Õppides erinevaid valdkondi, saad teada, mis on sinu tõeline kutsumus.

Tutvu teiste inspireerivate lugudega ja tee esimene samm tähenduslikuma töö suunas! Vaata lähemalt: https://kampaania.cv.ee/minatean

Selle pildi alt-atribuut on tühi. Failinimi on ezgif.com-optimize-2.gif

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top