fbpx
CV.ee tööelublogi

Top Tööandja G4S Eesti muutusi täis aasta

Top Tööandja G4S Eesti muutusi täis aasta

Top Tööandja 2021 valimine on täies hoos! Piilusime ka eelmiste aastate võitjate tegemistesse ning uurisime, kuidas neil läinud on. G4S Eesti jaoks oli 2020 aasta täis väljakutseid ja muudatusi, nagu ka paljude teiste ettevõtete jaoks. Loe, kuidas G4S Eesti, kes võitis Top Tööandja tiitli teenindussektoris, nende muudatustega toime tuli. Küsimustele on vastanud G4S’i personalidirektor Indrek Sarjas.

Milline on olnud aasta 2020 teie organisatsiooni jaoks? 

Kui otsida 2020 aasta jaoks ühte märksõna, siis G4S’i jaoks on see “muudatused”. Muudatuste seeme, mille oleme pannud sel aastal mulda idanema – seda tulemust on näha järgneva aasta-kahe pärast. Seega on 2020 meie jaoks muudatuste aasta. 

Millised on suurimad väljakutsed, millega olete sel aastal personalitöös silmitsi seisnud?

Top Employer

G4S’i jaoks, nagu ka paljude teiste organisatsioonide jaoks, on väljakutse olnud muutlikkus selles keskkonnas, kus me täna toimetame. Ühel hetkel on meil mahud läinud ülesse – soovitakse rohkem turvateenust, teiselt poolt tõmmatakse mahtusid kokku. Peame mõtlema, kuidas toimetada ja kuidas tagada, et meie inimestele jääks töökohad alles. Et me oleks turvaline tööandja, kellena end reklaamime ja kelleks end peame ja mis on meie jaoks väga oluline. 

Teiseks kolisime üks hetk kodukontoritesse ja kõik rõõmud, mured ja valud, mis sellega kaasas käivad –  ka meie oleme sellega kokku puutunud. Ja kuna kõik ei saa minna kodukontoritesse, siis on väljakutse olnud tasakaalu hoidmine, et meie eesliinitöötajad, turvatöötajad, tehnikud jne, kes igapäevaselt kliente teenindavad – leida see tasakaal, et kõik tunneksid, et on hoitud ja et kõigi eest hoolitsetakse. 

Millised on suurimad õnnestumised personalitöös aastal 2020? 

Kõige suurem õnnestumine sel aastal on kindlasti see, et oleme suutnud oma töötajaid hoida. Oleme küll pidanud mõned inimesed koondama, kellele pole suutnud asendustööd pakkuda, kuid võrreldes koondatuid üldise töötajate arvuga, on see number äärmiselt väike. Turvalisem Eesti, turvalisem tööandja – see, et me oleme suutnud seda mainet sel aastal hoida on kindlasti meie kõige suurem õnnestumine personalitöös. 

Mida plaanite teha aastal 2021, et olla Eestis üks Top Tööandjatest?

G4S-is me kindlasti jätkame nende tegevustega, mida oleme siiani teinud, kuid kui mõelda 2021 peale, siis suurem fookus sellel ja järgnevatel aastatel on kindlasti panustamine tehnoloogiasse ja turvatehnoloogiasse – sinna panustamine aitab ka meil olla edukas ja atraktiivne tööandja. Tehnoloogia areneb ja see on see võimalus,  kuidas saame töötajatele pakkuda paremat töötasu ja -tingimusi ja põnevamaid väljakutseid. 

Mis on need soovitused,  mida annaksite ettevõtetele, kes soovivad olla oma valdkonnas ja tegevuspiirkonnas ihaldatud tööandjad?

Ma usun, et me kõik tahame tegelikult teha mõttega tööd – tööd, mis loob väärtust. Ja sellest tulenevalt need tööandjad, kes loovad väärtust ühiskonna jaoks, need on kindlasti edukad ka tööandjana. Kui sa suudad pakkuda oma töötajatele missiooniga tööd, mõttega tööd, väärtust loovat tööd, siis see on see mis täna inimesi köidab ja aitab ka tööandjatel meeskonda uusi liikmeid värvata. 

Anna ka Sina oma hääl ja räägi kaasa Top Tööandja 2021 valimisel: https://topemployer.ee.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top