fbpx
CV.ee tööelublogi

Millised on TOP oskused tootmis- ja tehnikavaldkonnas?

Millised on TOP oskused tootmis- ja tehnikavaldkonnas?

Tootmise ja tehnika põnev ja väljakutseid täis töövaldkond on saanud tehnoloogia võidukäiguga raputada ning sinna on lisandunud mitmeid põnevaid ameteid ja töörolle. Millised on TOP oskused tootmis- ja tehnikavaldkonnas, mida on vaja, et selles sektoris edukaks saada?

Tuleviku tööturg on suuresti oskuspõhine ning seetõttu tuleks oskused ka oma CV’sse märkida – kunagi ei tea, millal potentsiaalne tööandja võib sind oskuste põhjal üles leida ja sinuni hea võimalusega jõuda. 

Vaata, millised on TOP oskused tootmis- ja tehnikavaldkonnas ning lisa enda oskused samuti CV’sse! 

Digipädevus. Tänases digitaliseeritud ja arvutipõhises maailmas on digipädevus muutunud nii oluliseks oskuseks, et on vajalik väga suures osas töövaldkondades.

Täpsus. Tootmis- ja tehnikavaldkonnas võivad vead väga kalliks maksma minna, mis tõttu on täpsus ja detailsus eriti olulised omadused.

Milliseid oskuseid on vaja, et olla edukas juht? 1

Kriitiline mõtlemine. See oskus aitab prioritiseerida, millised punktid on olulised ja millised üliolulised ning selle põhjalt otsustada, kuidas edasi minna.

Töökindlus ja -turvalisus. Riskide hindamine ning oskus luua turvalisi tooteid on tootmis- ja tehnikavaldkonnas ülioluline oskus.

Robootika. Robootika oskus on oluline, et luua süsteeme ja masinaid, mis suudaksid täita ülesandeid, mida inimesed ei suuda.

Andmeanalüüs. Elame andmeajastul – maailm vajab inimesi, kes suudaks neid andmeid kasutades lahendada probleeme ja tulevikku prognoosida.

Probleemide lahendamine.  See oskus on tänapäeva tööturul üks olulisemaid ning tuleb kasuks ka tootmis- ja tehnikavaldkonnas.

Programmeerimine. Programmeerimine aitab lahendada arvutuslikke ja analüütilisi probleeme, mis tõttu tuleb programmeerimisoskus kasuks ka tehnikavaldkonnas.

Automatiseerimine (CAT). Arvutipõhiste ja automatiseeritud tehnoloogiate tundmine ja haldamine on tootmis- ja tehnikavaldkonnas ülioluline oskus.

Masinaehitus. Oskus luua masinaid ja tooteid, mis muudavad inimeste igapäevaelu lihtsamaks ja paremaks on tootmis- ja tehnikavaldkonna üks põhilisi eesmärke.

Tutvu kõikide töövaldkondade TOP oskustega SIIN ja lisa oskused ka oma CV’sse. Kõikide CV uuendajate vahel loositakse välja magusad auhinnad.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top