fbpx
CV.ee tööelublogi

Milliseid oskuseid on vaja turundusmägede vallutamiseks?

TOP oskused turunduses

Selleks, et olla edukas turundaja on vaja nii loovat kui ka strateegilist poolt, mis teeb sellest töövaldkonnast ühe põnevama kuid samas keerulisema. Millised on TOP oskused turunduses, mis aitavad vallutada ka kõrgeimad turundusmäed?

Tuleviku tööturg on suuresti oskuspõhine ning seetõttu tuleks oskused ka oma CV’sse märkida – kunagi ei tea, millal potentsiaalne tööandja võib sind oskuste põhjal üles leida ja sinuni hea võimalusega jõuda. 

Vaata, millised on TOP oskused turunduses ning lisa enda oskused samuti CV’sse! 

Turunduse planeerimine. Turundustegevusi ellu viies tasub endalt alati küsida “Miks ma seda teen?”. Seetõttu on oluline turundustegevusi planeerida, et eesmärgid täidetud saaksid.

Sisuloome. Sotsiaalmeediapostitused, videod ja blogilood on turunduses oluline osa, et oma tootele või teenusele tähelepanu tõmmata.

Milliseid oskuseid on vaja, et olla edukas juht? 1

Veebiturundus. Turunduse offline-kanalid on suures mahus asendunud online-kanalitega, milles peab iga turundusinimene tundma end kui kala vees!

Loovus. Oskus mõelda välja asju, mida pole varem tehtud ja genereerida mitmeid ideid on väärt oskus, mis tuleb turunduses kindlasti kasuks.

UI/UX. Uue oskusena on kasutajaliidese disain ja kasutajakogemus lisandunud samuti turundustöötajate lauale.

Disain. Lihtsamate turundusmaterjalide disainimine on oskus, mis on tänapäeval turunduses üha enam vajalik.

Koostöövõime. Nagu öeldakse “Teamwork makes the dream work!” – koos saavutame rohkem ning oskus tiimis töötada on omadus, mida inimeste puhul kõrgelt hinnatakse.

Meedia ja avalikud suhted. PR teadmised ja kogemus aitavad turunduseesmärkide saavutamisele kõvasti kaasa, seega satuvad meediasuhted tihti turundusjuhtide lauale.

Suhtlemisoskus. Igapäevane suhtlemisoskus omandatakse juba lapseeas, siiski pole suhtlemine midagi, mis tuleb kõikidel välja muretult ja meeldivalt. Hea suhtlemisoskuse puhul räägime võimest end selgelt ja arusaadavalt väljendada, mis on turunduses väga oluline!

Digipädevus. Iga turundaja teab, et arvuti ja internetivõimalustega sina peal olles saavutame palju rohkem, teisiti enam turunduses lihtsalt ei saa!

Tutvu kõikide töövaldkondade TOP oskustega SIIN ja lisa oskused ka oma CV’sse. Kõikide CV uuendajate vahel loositakse välja magusad auhinnad.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top