fbpx
CV.ee tööelublogi

5 vaba töökohta, kus saad töötada kooli kõrvalt

5 vaba töökohta, kus saad töötada kooli kõrvalt

September on tasaselt, kuid kindla sammuga ligi hiilinud ning kõikidel koolijütsidel on nüüd aeg hakata jälle teadmistepagasit täiendama. Nii mõnedki tublid õppurid soovivad töötada kooli kõrvalt, kuid kooligraafiku kõrvalt sobiva tööpakkumise leidmine võib olla mõnevõrra keeruline.

CV.ee meeskond on kokku kogunud 5 huvitavat vaba töökohta, kus saad töötada edukalt ka kooli kõrvalt. Vaata need järgi ja kandideeri sobivale – tööpakkumise nägemiseks kliki pealkirjale!

Rahaboss-lehekandja

Express Post AS otsib oma tiimi uut meeskonnamängijat, kelle põhiliseks ülesandeks on uudiste postkasti toimetamine – kellele sobib liikuv töö, on see väga hea võimalus! Ettevõte pakub boonusena paindlikku töögraafikut, mis on igale noorele kindlasti suureks plussiks – mis võiks olla parem, kui aktiivse eluviisi sidumine tööeluga. Vaata tööpakkumist SIIN.

Eesti keele või muusikaõpetaja

Kui oled hea suhtleja, hea analüüsi ja koostöövõimega noor, saad haridusmaastiku edendamisel end proovile panna! Kadrina Keskkool otsib oma meeskonda avatud meelega noori, kes tuleks emakeelt ja muusikat õpetama. Kasuks tuleb ka ettevõtlikkus, loovus ja positiivne ellusuhtumine. Vaata tööpakkumist SIIN.

Myfitness klienditeenindaja

Teenindajat otsitakse mitmetesse MyFitness klubidesse üle Eesti. Ettevõte lubab vaheldusrikast ja arengurohket tööd, boonusena saad tasuta treenimisvõimaluse MyFitness klubides ja ägedaid soodustusi koostööpartneritelt – fun, või mis? Vaata tööpakkumist SIIN.

Puhastusteenindaja

Tublid korraarmastajad – siin on võimalus teile! Moppi.ee on otsimas hoolsaid puhastusteenindajaid, kelle tööülesandeks oleks eraklientide kodude puhastamine. Kandideerima oodatakse ka neid, kellel suurem töökogemus puudub, kuid soov ja tahe on olemas. Boonuseks muidugi võimalus töötada täpselt sellel kellaajal ja asukohas, kus soovid. Vaata tööpakkumist SIIN.

Kontaktisik sõjapõgenikele

Sinu tööks saab sõjapõgenike nõustamine ja kaardistamine, info vahendamine ja koostöö kolleegide ja erinevate asutustega. Kui sul on olemas tahe abistada sõjapõgenikke, on see kindlasti suurepärane võimalus! Vaata tööpakkumist SIIN.

Kliki SIIA, et tutvuda ka teiste tööpakkumistega, mida saad edukalt kooli kõrvalt teha. 

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top