fbpx
CV.ee tööelublogi

Septembrikuus on töökoht uus!

Septembrikuus on töökoht uus! 1

Augustikuu teise poole kõige populaarsemad tööandjad CV.ee/CV-Online keskkonnas on Hurtigruten Estonia OÜ, Tallink Grupp AS ja Eesti Energia AS. Enim laekus antud perioodi jooksul kuulutusi infotehnoloogia, teenindus- ja müügisektoris. 

Toome esile kõige populaarsemad pakkumised, kus on natukene omapära, sutsukene huumorit ja kuhu jõuad ka oma huvist veel märku anda.

Tutvu kuulutustega

Parimad lood algavad armumisest ja armuda võib hoopistükkis džinni… Nii juhtus meiega. Lisada veidi auahnust, julgust ja nii sai reaalsuseks päris oma džinnivabrik.

Natuke võiksid teada raamatupidamisest, kena oleks, kui tunneksid Erply ja Standard Books programme, sest neid hakkad enda tulevases töös põhiliselt kasutama.

Tööaeg: Osaline

Asukoht: Raplamaa

Omega Invest on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mille põhitegevusalaks 2005 aastast eraisikute vastu suunatud suuremamahuliste võlaportfellide omandamine ja administreerimine.

Tööaeg: Osaline

Lisahüved: spordikompensatsioon

Asukoht: Tallinn

Nortal has grown beyond being simply a tech company: we don’t just solve technological problems. Instead, we have a history of thought leadership and creating societal impacts with seamless experiences.

We combine a strategic approach and data-driven technology in order to simplify and optimize processes for governments, business and healthcare. Nortal operates out of 14 offices in 10 countries and employs nearly 1000 specialists who carry out high-impact projects across Europe, the Nordics, the GCC region and U.S.

Tööaeg: täistööaeg

Asukoht: Tallinn

CIVITTA esitab väljakutse tavapärasele juhtimiskonsultatsioonile, pakkudes kvaliteetset ja tulemuslikku nõustamist mõistliku hinna eest.

CIVITTA, mille peakontor asub Eestis, alustas tegevust Balti riikide nõustamisfirmade koostööna ja on nüüdseks kasvanud juhtivaks Kesk- ja Ida-Euroopa juhtimiskonsultatsiooni ettevõtteks.

Tööaeg: täistööaeg

Asukoht: Tallinn/Tartu

Riigi Infosüsteemi Amet (RIA) on riiklik kompetentsikeskus, kes kujundab ja kindlustab Eesti infoühiskonna alustalasid: arendame ja haldame e-riigi keskseid taristuteenuseid ning tagame riigi küberturvalisuse.


Visioon: Loome ja kaitseme koos maailma parimat digitaalset ühiskonda.

Tööaeg: täistööaeg

Lisahüved: tervisekindlustus, tasuta parkimine, lisapuhkusepäevad, tervisepäevad

Asukoht: Tallinn

Otsitakse usaldusväärset, heasüdamlikku ja vastutustndlikku inimest, kes soovib olla kahe kasvava lapse arenglusloos.

Asukoht: Tartumaa

Tööaeg: E-R 10:00-18:00, kuid läbiräägitav

3DKoda OÜ on ainulaadne ettevõte Eestis, mis pakub 3D-printimise alal kõike. Peamisteks tegevusvaldkondadeks on FDM/SLA/SLS 3D-printimine, 3D-modelleerimine, CNC freesimine, silikoonvormide valmistamine.

Väljaõpe on kohapeal ja ei eelda töötajalt varasemat kokkupuudet 3D-printerite ega CNC freespingiga. Töökollektiiv on väike ja nooruslik ning amet sobib ideaalselt ka esimeseks töökohaks. 

Tööaeg: täistööeg

Lisahüved: Tasuta parkimine, lisapuhkusepäevad, võimalus teha eraprojekte töövälisel ajal.

Asukoht: Saue

Nevotex on Põhja-Euroopa juhtiv pehmemööbli materjalide tarnija.

Nevotexi asutas 1886. aastal inglane Henry IC Lovegrove, andes ettevõttele nime Nässjö Vaddfabrik. Kaksteist aastat hiljem võttis juhtimise üle Albert Fritz, kelle perekonna omandisse kuulub ettevõte tänaseni.

Tööaeg: täistööaeg

Asukoht: Tallinn

Eesti Kaitsetööstuse Liidu eesmärgiks on võimaluste loomine liitu kuuluvate ettevõtete kaitseotstarbeliste teenuste ja kaupade turul ning olla strateegiline partner Eesti riigile, et selle kaudu tugevdada Eesti kaitsevõimet ja panustada majanduse arengusse.

Tööülesannete hulka kuulub klastri töö juhtimine, rahvusvahelise suhtluse korraldamine, kaitsetööstuse arendustegevuste ja ühisturunduse kavandamine ja läbiviimine.

Tööaeg: täistööaeg

Asukoht: Tallinn

Deutsche Post DHL Group on juhtiv posti- ja logistikateenuse pakkuja maailmas. Olles üks maailma suurimaid tööandjaid, tegutsedes üle 220 riigis ja piirkonnas.

„Oleme alati olnud logistikamaailma muutjad, kujundajad ja lihtsustajad. Rahvusvahelise Express lennutranspordi tööstuse loomisest maailma juhtivaks logistikaettevõtteks; oleme mõtlejad, tegijad ja teerajajad, kes kompavad pidevalt võimalikkuse piire. Ja nüüd tegeleme ülima takistusega: tarnimisega Kuule.“

Tööaeg: osaline

Asukoht: Tallinn

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top