fbpx
CV.ee tööelublogi

Töökuulutused, kuhu tahad kandideerida!

Töökuulutused, kuhu tahad kandideerida!

CV-Online (CV.ee) toob esile infotehnoloogia, turunduse ja turismi valdkondade kõige põnevamad töökuulutused, mis lausa vajavad piilumist. Tööpakkujate hulgast leiab Nortali, Huawei ja LHV Panga

Baltic Tours on üks vanimaid reisibüroosid Eestis, pakkudes kõiki reisimise ja turismiga seotud teenuseid.

Meeskonda on oodatud rõõmsameelsed, teotahtelised ja positiivse ellusuhtumisega asjalikud inimesed, kes julgevad vastutada, on valmis võtma initsiatiivi, peavad kinni lubadustest, sobivad meile oma teadmiste ja oskuste poolest ning kellel on meiega sarnased väärtushinnangud.

KANDIDEERI

Baltic Tours on üks vanimaid reisibüroosid Eestis, pakkudes kõiki reisimise ja turismiga seotud teenuseid.

Meeskonda on oodatud rõõmsameelsed, teotahtelised ja positiivse ellusuhtumisega asjalikud inimesed, kes julgevad vastutada, on valmis võtma initsiatiivi, peavad kinni lubadustest, sobivad meile oma teadmiste ja oskuste poolest ning kellel on meiega sarnased väärtushinnangud.

Credo Kindlustusmaaklerid OÜ on 2008. aastal loodud ettevõte, mille peamiseks tegevuseks on kindlustustoodete turustamine, kindlustusalane konsultatsioon ning kahjujuhtumi toimumisel kliendi nõustamine.

Meie peamisteks märksõnadeks on usaldusväärsus ja kliendisõbralikkus. Peame oluliseks klientide soovide mõistmist ja endapoolset kiiret teenindust. Meie põhiväärtused peegelduvad meie igapäevategevustes:

usaldusväärne ja motiveeritud meeskond

profesionaalsus ja innovaatilisus

koostöövalmidus ja paindlik suhtumine

pidev areng koos oma klientidega

Finantsinspektsiooni töötajaskonda iseloomustab hea kombinatsioon kogenud ekspertidest ning noortest spetsialistidest.

Sobiva haridusega võimekas ja hakkaja noor saab Finantsinspektsioonis hea stardi oma erialasele karjäärile.

Siit saab hea ülevaate kogu Eesti finantssektorist, erialase tööpraktika ning koostöövõrgustiku Eestis ja Euroopas. Turukogemusega professionaalile pakume võimalust mõjutada olulisi protsesse finantsjärelevalve valdkonnas (seadusloome, regulatsioonide, metoodika arendamine). 

Finrax is a crypto payment gateway that enables institutional clients to accept cryptocurrency payments from their end-users (B2C), as well as, their suppliers and vendors (B2B).

Our clients can process deposits and withdrawals in 17 cryptocurrencies without worrying about volatility, hidden fees, or unfair exchange rates.

We also solve the hurdles around accounting and compliance so that you can run your business the traditional way.

InfoTehnoloogia on meie oskus, võti, kirg, tahe ja töö. Tarkvaraarendus, selle saad sa Heisist.

Aga mitte ainult – meie tiimi pääseb ja peab siin vastu ainult see, kes suudab meie kliente ja partnereid tegelikult aidata. Võib ka nii öelda: „Heisi töötaja on sama hästi ka kliendi töötaja.“ – ja nii ongi! Mis vaja, selle teeme ära ja kui ka vaja, siis ütleme, et mõistlik on „kolmas variant“.

Tänaseks on Heisi 5 aastane. Oleme selle ajaga ennast ettevõtete ritta sisse söönud ja toimetame suure innuga edasi.

Oleme tunnustatud „Äripäeva“ Gasellina kui ka eduka 2014 aastal loodud ettevõtjana. Samuti on meid järjepanu märgitud Eesti Kaubandus-tööstuskoja pingereas.

Founded in 1987, Huawei is a leading global provider of information and communications technology (ICT) infrastructure and smart devices. We have approximately 197,000 employees and we operate in over 170 countries and regions, serving more than three billion people around the world.

Huawei Baltic Consumer Business Group in Tallinn offers You the opportunity to join a leading company and get invaluable experience, also offers you a highly dynamic, fast-paced, professional working environment and gives the chance to effectively use and develop the skills you have already gained; Huawei CBG in Tallinn provides a great opportunity for self-actualization and long-term international career.

KANDIDEERI

Helping the insurance industry to untangle their IT mess to better serve customers.

We’re always on the lookout for great talent in software development, marketing, sales and other areas. If our mission and values resonate with you then we might have a surfboard waiting for you in our office!

Our mission is to digitalize and connect the $4 trillion insurance industry, reduce the cost of insurance for customers, and help them receive better insurance services.

Koia is a FinTech startup looking to change the world of alternative assets.

We believe in opening up opportunities, from assets to education. The world’s wealthiest have invested in assets such as fine wine, art and watches for hundreds of years. The same opportunities have remained out of reach to most people. We plan to change that.

Koia is bringing passion, excitement and a human touch to today’s faceless world of investing. We’re making investing engaging and community is at the core of what we do.

We are a diverse founding team and will consider applicants from all backgrounds.

KANDIDEERI

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. LHV-s töötab üle 600 inimese. LHV pangateenuseid kasutab ligi 300 000 klienti ja LHV hallatavatel pensionifondidel on ligi 175 000 aktiivset klienti. 

Me soovime olla teerajajad — teha asju nii, nagu neid ei ole varem tehtud. Me julgeme eksida ning oma eksimustest õppida ja areneda. Meid iseloomustab aktiivsus, keskendumine tulemustele, tõhusus, edumeelsus ja tehnoloogiline progress.

Meile on tähtis, et meie inimesed oleksid kursis nii oma valdkonna trendide ja tehnoloogiaga kui näeksid ka suuremat pilti. Me õpime üksteiselt ja innustame üksteist. Me panustame oma inimeste arengusse, osaleme koolitustel ja konverentsidel.

Milrem Robotics was established in 2013. Our mission is to provide innovative robotics solutions for challenging environments. We believe that our cutting-edge robotics solutions fulfil a higher purpose – enabling more meaningful lives.

Respect for the value of human life is our top priority, and we aim to retrieve people from danger areas and liberate them from dirty, dull, and dangerous tasks. Through our products and services, we seek to increase human safety and labour efficiency in a number of targeted industries, particularly in defence, agriculture, forestry, municipal services, rescue and mining.

By sparing and protecting human lives via innovative technology, we promote the idea of people dedicating time to realizing their true potential. We treasure lives lived to their fullest.

Nortal has grown beyond being simply a tech company: we don’t just solve technological problems. Instead, we have a history of thought leadership and creating societal impacts with seamless experiences.

We combine a strategic approach and data-driven technology in order to simplify and optimize processes for governments, business and healthcare. Combining the unique experiences of transforming Estonia into a digital leader and creating change in businesses with a strategic approach and data-driven technology, our vision is to build a seamless society.

Nortal operates out of 14 offices in 10 countries and employs nearly 1000 specialists who carry out high-impact projects across Europe, the Nordics, the GCC region and U.S.

Aasta 2014. Neli sõpra ja ilma akendeta kontorituba. Suur soov Eesti IT-turul wow-teenindust ja lahendusi pakkuda.

Primendi lugu algas nende nelja koos töötava sõbra ühisest otsusest – selleks, et pakkuda oma klientidele kõige paremat teenust, peab olema julgust teha asju teistmoodi.

Tänaseks on Primend üks kiiremini kasvavaid IT-ettevõtteid Eestis, meie kliendid hindavad oma rahulolu meie teenusega väga kõrgeks.

Soov muutuda ja areneda innustab Primendi inimesi ka nüüd, kui meid on kokku ligi 80. Tänaseks oleme avanud kontorid nii Lätis kui ka Leedus ning peame Baltikumi oma koduturuks. Primendi peakontor asub Tallinnas, Ülemiste Citys.

RiverFort Global Capital provides comprehensive and innovative growth funding solutions to publicly listed companies (UK, Australia, Canada, Europe) across a range of sectors. With our extensive industry knowledge and experience we pride ourselves in creating win-win-win partnerships between our alternative funding sources, including family office co-investors, and investee companies we believe in.

Your strategic planning and exceptional numerical proficiency as a Finance Manager will aid our organization in maintaining positive revenue and financial growth, formulating sound financial strategies, implementing proper internal controls, achieving organizational targets, and developing financial plans that support organizational strategy.

KANDIDEERI

Saku Õlletehase AS on Sakus asuv Eesti õlle- ja joogitootja. 

Saku Õlletehase teeb eriliseks asjaolu, et meie juures on võimalik näha toote terviklikku elutsüklit, alates algsest ideest, loomisest, villimisest, pakendamisest, väljaveost kuni turunduse ja müügini välja. Me toodame jooke ka paljude teiste Carlsberg Grupi ettevõtete jaoks ning oleme tuntud oma paindlikkuse ja toodangu kõrge kvaliteedi poolest.

Me tahame olla parimad. Selle eelduseks on suurepäraste töötajate leidmine ja hoidmine. Meie juures töötavad eesmärkidele pühendunud inimesed, kelle jaoks ükski väljakutse pole võimatu, kes naudivad võitmist, meeskonnatööd ja kiiret töötempot. Pakume Sulle võimaluse õppida, areneda ja saada oma ala parimaks.

Stockmann AS on Soome päritolu jaekaubandusettevõte. Soovime oma klientidele pakkuda premium kliendikogemust, kindlat kvaliteeti ning ainulaadset tootevalikut, sõltumata kliendi poolt eelistatud ostukanalist. Liigume ettevõttena sihikindlalt edasi, et olla parim omas valdkonnas. Seda toetavad kliendikeskne organisatsioonikultuur ja meie pühendunud töötajad.

Stockmannis töötame ühtse meeskonnana, keskendume kliendile ja tegutseme julgelt.

Töötades Stockmannis oled valinud koha, kus kõige olulisem on pakkuda kõrgetasemelist klienditeenindust ning aidata kliente sobivate valikute tegemisel.

KANDIDEERI

AS Tallink Grupp on Läänemere suurimaid ning edukamaid reisilaevafirmasid, mis teenindab aastas üle 9 miljoni reisija.

2018 aastal väljastas Vastutustundliku Ettevõtluse Foorum Eestis Tallink Grupile taas kord vastutustundliku ettevõtluse kvaliteedimärgise, tunnustades seeläbi ettevõtte keskkonnast, töötajatest, oma klientidest ja laiemast ühiskonnast hoolivat tegevust. Tallink Grupi vastutustundliku tegevuse kohta leiab rohkem infot ettevõtte aastaraamatust.

 

Treamer is an award-winning startup, providing an on-demand staffing platform to connect businesses looking for casual labour with the members of the Treamer app. Treamer is a Finnish, digitalised company in the new era of the staffing industry.

The essential idea of Treamer is to help people and companies towards their dreams by digitally enabling them to confluence.

Founded in 2015, Treamer currently has more than 40 000 users and is expanding into new markets with the help of the latest raised funding. Now the target is to be in 2025 the biggest platform employer in Europe!

KANDIDEERI

Tanel Veenre on 2010 aastal asutatud ehte- ja moebränd, mis on tänaseks saanud turuliidriks ja trendide suunajaks Eesti turul.

Jõudsalt kasvav kaubamärk, mis on vallutanud tuhandete stiilsete eestlannade südamed kogub üha enam ka rahvusvahelist tunnustust nii Hiinas kui Vogue lehekülgedel.

Kaubamärgi tooteportfelli kuulub üle 1000 toote: legendaarsed kõrvamarjad, hõbetooted ja siidist moetooted, mida kõiki ühendab uuenduslikkus, julgus (värvid!) ja muinasjutulisus.

KANDIDEERI

Tutvu teiste kuulutustega aadressil cv.ee

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top