fbpx
CV.ee tööelublogi

5 võimalust, kuidas teenida suuremat palka

5 võimalust, kuidas teenida suuremat palka

Oled sa müügiesindaja või kokk, õpetaja või ettevõtja – palka tahaks ju ometigi rohkem saada? CV.ee statistika näitab, et oma töötasuga on rahulolematu tervelt 61% inimestest. Millised on võimalused, et teenida praegusest suuremat palka?

1. Hangi endale lisatöö

Mõtle läbi, kas sul on oskuseid, mida saaksid ka tööväliselt ära kasutada. Lisatööna on võimalik näiteks taksot sõita või lapsi hoida. Samuti pakuvad paljud ettevõtteid tööampse või hooajalisi töid. Kasuta seda võimalust!

2. Küsi palka juurde

Julgete päralt on maailm ning on vähe tööandjaid, kes niisama töötajate palkasid tõstaks. Kui tunned, et teed rohkem, kui sinu töötasu väärt on, räägi sellest oma ülemusega. Mõtle enne hoolikalt läbi, mõtle välja enda palgaootus ning põhjenda kindlasti tööandjale, miks palgatõusu väärt oled. 

3. Õpi midagi uut

Suuremad teadmised ja paremad oskused toovad tasuvama töö. Kui näed, et töötasu suurus võib jääda kompetentsi taha, läbi uusi kursuseid või koolitusi. Kui näed, et sinu erialaga hea töötasu väljavaated puuduvad, tasub võib-olla kaaluda uuesti kooli minemist. 

4. Tee rohkem, kui küsitakse

Alati on võimalus hea töö ja pingutusega endale parem ametipositsioon ja töötasu välja teenida. Väga hea töö ei jää kindlasti ka tööandjale märkamatuks ning äkki jõuab palgatõus ise sinuni.

5. Kandideeri tasuvamale tööle

Kui näed, et palgatõusu kuskilt ei paista, kandideeri lihtsalt tööle, kus on suuremad palgad! Tee enda CV korda, lisa sinna vajalikud oskused ning alusta kandideerimist. CV.ee veebis on hulganisti pakkumisi, kus on avalik palgainfo juba märgitud. 

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top