fbpx
CV.ee tööelublogi

Miks on CV uuendamiseks hetkel parim aeg?

Miks on CV uuendamiseks hetkel parim aeg? 1

Uuendatud ning aktiivse CV omamine CV.ee tööportaalis on ideaalne võimalus teha ennast tööandjate seas nähtavaks. Eriti käib see sinu kohta juhul, kui oled hetkel ajutiselt uut- või lisatööd otsimas. Kui eriolukord ja sündmused Euroopas pole sinu töökohta aga veel seni mõjutanud, siis väga suure tõenäosusega võib lähitulevikus ootamatu olukord ka sind tabada. Seetõttu on meie hinnangul hetkel õige aeg uuendada oma CV-d tööportaalis.

Tööandjad on ”jahtimas” talente

Kuna muutused Euroopa tööturul on pannud suure hulga talendikaid töötajaid liikuma, siis kasutavad paljud tööandjad olukorda ära, et napsata endale parimatest parimad töötajad. Nii on võimalik koheselt asuda koostööle parimatest parimate töötajatega. Tuleb ka ära mainida, et mõjutatud on kõik sektorid ning paljud näevad selles just võimalust oma ettevõtte edasiarendamiseks.

Aktiivse CV eelvaadet on võimalik lingiga jagada

Kui omad aktiivset ning uuendatud CV-d näiteks CV.ee tööportaalis, siis on sul võimalik seda jagada eelvaate lingina. See teeb tööandja jaoks lihtsamaks sinu kohta info kiirelt kätte saada. Eriti kasulik on selline kandideerimise võimalus sotsiaalmeedias, kus saad lisaks postitusele ka koheselt oma CV-d ilusas ja loetavas formaadis edastada.

Uuendatud CV annab võimaluse kiirelt reageerida

Ootamatu töö kaotamine või sundpuhkusele jäämine võib tekitada esialgu paanikat. Nii ei suuda sa keskenduda atraktiivse CV loomisele vaid oled sunnitud kiirelt tegutsedes edastama pooliku CV, mis ei ole perfektsuseni viimistletud. Võta juba täna aega ja vaata oma CV üle, nii jätad endale reageerimiseks rohkem aega ja suurendad tõenäosust, et just sina osutud valituks.

CV-d uuendades tuled veelgi paremini esile

Mida nähtavam sa tööandja või värbaja jaoks oled, seda kindlam saad olla selles, et töö otsib sind ise üles. See on justkui passiivne kandideerimine, kus tänu uuendatud CV-le jõuavad sobivad tööpakkumise soovitused sinuni ilma aktiivse kandideerimiseta. Pärast uuendatud CV-d võid olla üsna kindel, et hakkad saama tihedamini tööpakkumisi e-mailile, otsepöördumisi telefonitsi või ka sulle sobivamaid tööpakkumisi reklaamide näol sotsiaalmeedias ja internetiavarustes. Loe ka, kuidas luua silmapaistev video CV.

Uuenda oma CV-d SIIT või vajuta allolevale pildile:

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top