fbpx
CV.ee tööelublogi

Top Tööandja 2023 logistika ja transpordi sektoris

Top Tööandja 2023 logistika ja transpordi sektoris 1

02.01.2023-31.01.2023 viis CV-Online Estonia (CV.ee) läbi iga-aastase Top Tööandja uuringu, mis kogus rekordiliselt pea 13 000 vastust. Uuringu käigus oli kõikidel inimestel võimalik hääletada ettevõtte poolt, kus nad sooviksid enim töötada. Lisaks 2023 aasta ‘’top-of-mind’’ Top Tööandjale valiti parimad tööandjad kuues erinevas ärisektoris.

“Hoolimata majanduse mõningasest jahenemisest on tööturul võitlus parimate töötajate pärast endiselt väga aktiivne. Parimad töötajad teevad enne kandideerimist ja tööpakkumise vastuvõtmist tööandjale põhjaliku taustakontrolli. Top Tööandjaks nomineeritutel on hea võimalus luua endale eelised parimate töötajate kaasamiseks oma eduloosse,” räägib CV.ee tegevjuht Agu Vahur.

Transpordi ja logistika sektoris  jäi esikolmik muutumatuks ning 1. koha sai taaskord LUX EXPRESS. Pingereas tagapool toimus nii mõnigi muutus võrreldes eelmise aastaga. Pingereas ettepoole jõudis ka TALLINNA LENNUJAAM AS ja saavutas tubli 5. koha. 

“See, et oleme kolmel väga eripalgelisel aastal suutnud olla atraktiivne tööandjana tulevastele talentidele ning ennekõike hoida meiega juba liitunud töötajate usaldust, annab kindla jalgealuse ettevõtte jätkuvaks arendamiseks,” sõnab Lux Express Estonia töösuhete spetsialist Natalja Afanasjeva.

Top tööandjad transpordi ja logistika sektoris

Kliki tööandja nimel, et vaadata tööpakkumisi CV.ee lehel.

  1. LUX EXPRESS ESTONIA AS
  2. DPD EESTI AS
  3. TALLINK GRUPP AS
  4. EESTI POST AS
  5. TALLINNA LENNUJAAM AS
  6. ITELLA ESTONIA OÜ
  7. ALEXELA LOGISTICS AS
  8. AS TALLINNA LINNATRANSPORT
  9. DHL EXPRESS ESTONIA AS
  10. AS EESTI LIINIRONGID

TOP 5 kriteeriumit, mis teevad tööandja atraktiivseks

  1. Pakutakse motiveerivat palka ja lisahüvesid 62.5% (7.9k vastajat)
  2. Hea sisekliima ja toredad kolleegid 52.6% (6.6k vastajat)
  3. Häid tulemusi märgatakse ja tunnustatakse 42.9% (5.4k vastajat)
  4. Tööandja hoolitseb oma töötajate tervise eest (spordikompensatsioon, puuviljad kontoris, tervisekindlustus vms) 42.1% (5.3k vastajat)
  5. Pakutakse paindlikku töökorraldust 41.7% (5.2k vastajat)

Top Tööandja uuringut korraldab juhtiv värbamispartner CV-Online Estonia (CV.ee). Konkurss on pika ajalooga – Top Tööandjaid on valitud viimased 11 aastat. Analoogset konkurssi viiakse läbi terves Baltikumis katusbrändina Top Employer.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top