fbpx
CV.ee tööelublogi

Top Tööandja 2023 teenindussektoris

Top Tööandja 2023 teenindussektoris

02.01.2023-31.01.2023 viis CV-Online Estonia (CV.ee) läbi iga-aastase Top Tööandja uuringu, mis kogus rekordiliselt pea 13 000 vastust. Uuringu käigus oli kõikidel inimestel võimalik hääletada ettevõtte poolt, kus nad sooviksid enim töötada. Lisaks 2023 aasta ‘’top-of-mind’’ Top Tööandjale valiti parimad tööandjad kuues erinevas ärisektoris.

Teenindussektoris ka tänavu aastal suuri muutusi võrreldes eelmise aastaga ei toimunud. Tavaliselt IT ettevõttena tuntud BOLT TECHNOLOGIES OÜ kogus ka seekord enim hääli just teenindussektoris ning napsas endale teenindussektori esikoha. Võrreldes eelmise aastaga õnnestus G4S EESTIL saavutada 3. koha asemel 2. kohale ning kolmanda koha saavutas APOLLO KOHVIKUD OÜ.

„Oleme väga tänulikud, et tehtud töö on kandnud vilja ning oleme saanud sellise tunnustuse osaliseks. Meie eesmärk on luua oma töötajatele keskkond, kus nad saavad kasvada, ehitada rahvusvahelist karjääri, ennast teostada ja sooritada ainulaadseid ülesandeid. Usume, et meie töötajate suur teotahe on seotud ka meie missiooniga luua linnu inimestele, mitte autodele. See tähendab, et eranditult iga Bolti meeskonnaliige saab oma töös aidata kaasa maailma parandamisele ja panustada rohelisse tulevikku.
Ettevõte kasvab kiirelt ning ootame parimaid endaga liituma. Bolti Eesti kontoris on üle 120 vaba ametikoha. Rohkem infot erinevate rollide kohta leiab Bolti karjäärilehelt aadressil careers.bolt.eu,” sõnab Bolt Eesti tööandjabrändingu juht Grete-Maarja Tött.

Top tööandjad teenindussektoris

Kliki tööandja nimel, et vaadata tööpakkumisi CV.ee lehel.

 1. BOLT TECHNOLOGIES OÜ
 2. AS G4S EESTI
 3. APOLLO KOHVIKUD OÜ
 4. AQVA HOTELS OÜ
 5. BENU APTEEGID
 6. EESTI RAHVA MUUSEUM
 7. ESTRAVEL AS
 8. MYFITNESS AS
 9. TALLINNA LOOMAAED
 10. ESTONIA SPA HOTELS AS

TOP 5 kriteeriumit, mis teevad tööandja atraktiivseks

 1. Pakutakse motiveerivat palka ja lisahüvesid 62.5% (7.9k vastajat)
 2. Hea sisekliima ja toredad kolleegid 52.6% (6.6k vastajat)
 3. Häid tulemusi märgatakse ja tunnustatakse 42.9% (5.4k vastajat)
 4. Tööandja hoolitseb oma töötajate tervise eest (spordikompensatsioon, puuviljad kontoris, tervisekindlustus vms) 42.1% (5.3k vastajat)
 5. Pakutakse paindlikku töökorraldust 41.7% (5.2k vastajat)

Top Tööandja uuringut korraldab juhtiv värbamispartner CV-Online Estonia (CV.ee). Konkurss on pika ajalooga – Top Tööandjaid on valitud viimased 11 aastat. Analoogset konkurssi viiakse läbi terves Baltikumis katusbrändina Top Employer.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top