fbpx
CV.ee tööelublogi

#11 CV.ee tööelublogi podcast – MISSIOONIGA TÖÖ

#11 CV.ee tööelublogi podcast - MISSIOONIGA TÖÖ

#11 CV.ee tööelublogi podcasti teemaks on missiooniga töökohtadele ja organisatsiooni värbamine – selle eripärad ning katsumused. Missiooniga töö ei ole tihti kõige tasuvam ning lihtsam, kuid endiselt otsustavad inimesed karjääri või karjääripöörde kasuks just antud iseloomuga ametikohtadel. Kes need inimesed on ja mis neid paelub ning millised on võimalused ja takistused antud sektoris või töökohtadel.

Töö eesmärk ja missioon on kaks erinevat kontseptsiooni, mis mõjutavad organisatsiooni ja töötajate tegevust ning suhtumist. Podcastis uurime Häirekeskuse tööandja brändi eestvedaja Marjaana Vaheri ja Tamro Eesti personalipartner Gerli Kivistiku käest missiooniga töökohtade ja organisatsiooni värbamise eripärasid ning katsumusi, keskendudes nii inimeste, ettevõtete kui ka värbamise tasandile.

Missiooniga töö valimisel tekib küsimus, millal inimesed otsustavad selle kasuks ning millal nad mõistavad selle tähtsust. Kuidas leida enda tööle suurem eesmärk? Millal ja kuidas tuvastada isiklik missioon ja väärtused ning viia need kooskõlla oma tööga? Missiooniga töö leidmise tähtsus seisneb selles, et see pakub inimestele midagi enamat kui ainult rahaline tasu. See võib mõjutada töörahulolu ja üldist produktiivsust positiivselt.

Missioonikesksete organisatsioonide töökultuurid ja -tingimused erinevad märgatavalt kasumile orienteeritud ettevõtetest. Missioonikesksetes organisatsioonides on eeliseks tugev ühtekuuluvustunne ja suurem motivatsioon töötada ühise eesmärgi nimel. Sellised organisatsioonid suudavad tõhusalt suhelda oma missiooni ja väärtusi töötajatega ning tagada, et kõik oleksid ettevõtte eesmärgiga kooskõlas. Selge missioonipõhine lähenemine võib aidata organisatsioonidel meelitada ja säilitada tipp-talente ning paremini mõista kliente ja nende vajadusi.

CV.ee tööelublogi podcast on jutunurk, mis sobib nii tööandjale kui ka tööotsijale ja toob sinuni tööturu uudised ning parimad praktikad. Meie podcastist saad tulemuslikke nippe ja inspiratsiooni tööalasteks väljakutseteks. Ja seda kõike otse oma ala praktikutelt.

🎙️ Kuula täispikka podcasti:

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=FsgNdPwx1us&t=11

Spotify: https://open.spotify.com/episode/1zNkQj9rxYND5igcOWn9cQ?si=6afcee701676453e

Või kuula otse siit:

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top