fbpx
CV.ee tööelublogi

#10 CV.ee tööelublogi podcast – VAIMNE TERVIS TÖÖKOHAL

#10 CV.ee tööelublogi podcast – VAIMNE TERVIS TÖÖKOHAL

Kümnenda CV.ee tööelublogi podcasti teemaks on vaimne tervis töökohal. CV.ee tööelu podcast kutsub kuulaja praktilisse tööelu maailma, mis on loodud nii töövõtjatele, kui ka tööandjatele. Podcasti viib läbi CV.ee tiim ja saatekülalisteks on erinevates episoodides värbajad, personalijuhid kes räägivad autentselt ja ausalt erinevatest teemadest, mis parasjagu päevakajaline ja oluline tundub. 

Vaimne tervis on tänapäeva kiire elutempo ja töörõhu tingimustes muutunud üha olulisemaks teemaks. Vaimse tervise probleemid võivad mõjutada inimesi igas eluvaldkonnas, sealhulgas tööl. Töökohal tekkinud stress, ärevus ja muud vaimse tervise probleemid võivad omakorda mõjutada töö efektiivsust ja üldist heaolu. Selles podcastis vaatleme lähemalt vaimse tervise tähtsust töökohal ning arutleme väljakutsete ja lahenduste üle, mis aitavad luua tervislikumat töökeskkonda.

Töökohal veedame suure osa oma ärkveloleku ajast, seega on oluline mõista, kuidas töökeskkond võib mõjutada meie vaimset tervist. Stressirohked olukorrad, pidev surve, ebatervislikud töötingimused ja ebakindlus võivad kõik olla vaimse tervise probleemide riskifaktorid. Samuti võivad konfliktid kolleegide või ülemustega, ebapiisav kommunikatsioon ja ületöötamine mõjutada negatiivselt meie vaimset heaolu.

Kümnenda podcasti külaliseks on holistiline terapeut Katrin Alujev ning saatejuhiks on CV.ee turundusspetsialist Gertu Matikainen.

Podcastis puudutame teemasid nagu läbipõlemine, eesmärkide seadmine ning kuidas hoida enda vaimset tervist keerulisematel aegadel ning kuidas saab tööandja mõjutada töötajate heaolu.

CV.ee tööelublogi podcast on jutunurk, mis sobib nii tööandjale kui ka tööotsijale ja toob sinuni tööturu uudised ning parimad praktikad. Meie podcastist saad tulemuslikke nippe ja inspiratsiooni tööalasteks väljakutseteks. Ja seda kõike otse oma ala praktikutelt.

Kuula täispikka podcasti siin:

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top