fbpx
CV.ee tööelublogi

#16 CV.ee tööelublogi podcast – LINKEDIN TÖÖANDJA BRÄNDING

#16 CV.ee tööelublogi podcast – LINKEDIN TÖÖANDJA BRÄNDING

#16 CV.ee tööelublogi podcasti teemaks on LinkedIn tööandja bränding ning külas on Indrek Põldvee ehk Mr.LinkedIn Eesti, kes on ettevõtja ja B2B Growth asutaja, ainuke agentuur Baltikumis, mis keskendub ainult LinkedIn kanalis brändide kasvatamisele. Tõeliselt inspireerivas tööandja brändingule keskenduvas episoodis leiab palju kasulikku infot iga värbaja, juht ja spetsialist, kes soovib enda LinkedIn profiili kasvatada.

Me kõik teame, et LinkedIn on professionaalne sotsiaalmeedia platvorm, mille eesmärk on ühendada tööturul olevaid inimesi ning luua võrgustikke ja suhtlusringe. Platvorm on suunatud peamiselt tööotsijatele, professionaalidele, ettevõtjatele ja tööandjatele, kes soovivad jagada oma karjäärialast infot, leida potentsiaalseid tööpakkumisi või kandidaate ning suhelda teiste valdkonna spetsialistidega.

Värskes episoodis jagab Indrek, kes peaks omama seal kontot ning milline näeb üks hea konto päriselt välja. Indrek jagab nippe, kuidas muuta enda konto atraktiivsemaks ning milline peaks olema antud platvormil tegevus, et konto aktiivseks muuta algoritmi põhiselt. Kindlasti kuuled nippe, mida varem kuulnud ei ole.

CV.ee tööelublogi podcast on jutunurk, mis sobib nii tööandjale kui ka tööotsijale ja toob sinuni tööturu uudised ning parimad praktikad. Meie podcastist saad tulemuslikke nippe ja inspiratsiooni tööalasteks väljakutseteks. Ja seda kõike otse oma ala praktikutelt.

Kuula täispikka podcasti:

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=5-fn1CaJxL0

Spotify: https://open.spotify.com/episode/3dQTwVcZlPsMLRgscec9ki?si=86176f478fbb46e0

Või kuula otse siit:

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top