fbpx
CV.ee tööelublogi

Top Tööandjad 2024 avalikus sektoris

Top Tööandjad 2024 avalikus sektoris

06.12.2023-10.01.2024 viis CV.ee läbi iga-aastase Top Tööandja uuringu, mis kogus rekordiliselt pea 16 000 vastust. Uuringu käigus oli kõikidel inimestel võimalik hääletada ettevõtte poolt, kus nad sooviksid enim töötada. Lisaks 2024 aasta ‘’top-of-mind’’ Top Tööandjale valiti parimad tööandjad seitsmes erinevas ärisektoris.

Esmakordselt sellel aastal sai hääletada ka avaliku sektori kategoorias ning kindla esimese koha saavutas Eesti Töötukassa. Tasakaaluka teise koha võitis Ida-Tallinna Keskhaigla AS ning võiduka kolmanda koha pälvis Fertilitas AS.

Meil on hea meel, et lisaks sellele, et me aitame Eesti inimestel tööd leida, oleme jõudnud avalikkuse teadvusesse ka kui suurepärane tööandja. Kindlasti annab see tiitel meie praegustele töötajatele kinnitust, et nad on õiges kohas ning potentsiaalsetele töötajatele kindlust meie juurde tööle kandideerida.,” sõnab Töötukassa personali peaspetsialist Evelin Ausmees.

Top tööandjad avalikus sektoris ehk sektor, kelle heaks soovitakse kõige enam töötada:
Kliki tööandja nimel, et vaadata tööpakkumisi CV.ee lehel.

 1. EESTI TÖÖTUKASSA
 2. AKTSIASELTS IDA-TALLINNA KESKHAIGLA
 3. AKTSIASELTS FERTILITAS
 4. AS ARSTIKESKUS CONFIDO
 5. AUTOSÕIT OÜ
 6. KAITSELIIT
 7. EESTI LENNUAKADEEMIA
 8. EESTI MAAÜLIKOOL
 9. MAKSU- JA TOLLIAMET
 10. AKTSIASELTS MEDICUM TERVISHOIUTEENUSED

TOP 5 kriteeriumit, mis teevad tööandja atraktiivseks

 1. Pakutakse motiveerivat palka ja lisahüvesid 74% (11.6k vastajat)
 2. Hea sisekliima ja toredad kolleegid 66% (10.4k vastajat)
 3. Häid tulemusi märgatakse ja tunnustatakse 62% (9.8k vastajat)
 4. Töötajaid koheldakse võrdselt ja ausalt 61% (9.5k vastajat)
 5. Tööandja võimaldab head töö- ja eraelu tasakaalu 58% (9.1k vastajat)

Top Tööandja uuringut korraldab juhtiv värbamispartner CV-Online Estonia (CV.ee). Konkurss on pika ajalooga – Top Tööandjaid on valitud viimased 12 aastat. Analoogset konkurssi viiakse läbi terves Baltikumis katusbrändina Top Employer.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top