fbpx
CV.ee tööelublogi

Rahvas on rääkinud ja Top Tööandja on selgunud

Rahvas on rääkinud ja Top Tööandja on selgunud 2

06.12.2023-10.01.2024 viis CV.ee läbi iga-aastase Top Tööandja uuringu, mille käigus selgus, kes on just need tööandjad, kelle juures soovitakse enim töötada. Uuring kogus rekordiliselt pea 16 000 vastust. Lisaks 2024 aasta Top Tööandjale valiti parimad tööandjad seitsmes erinevas ärisektoris.

“Kuigi majanduskeskkond võib hetkel näidata mõningast ebakindlust, teevad tööotsijad üha põhjalikumat eeltööd, uurides tööandjaid hoolikalt enne kandideerimist ja tööpakkumise vastuvõtmist. Ettevõtetel, kes on tunnistatud Top Tööandjaks, avaneb oluline võimalus luua endale konkurentsieelis ning meelitada enda ridadesse tipptegijaid. Parimate töötajate ligimeelitamine nõuab mitmekülgset strateegiat, alustades maine loomisest ning lõpetades konkreetsete eeliste pakkumisega, mis tõstab ettevõtte esile tööturu tihedas konkurentsis,” räägib CV.ee müügijuht Indrek Harjak.

2024 Top Tööandja ehk eelistatuim ettevõte, kus töötada on LHV PANK AS. 

“LHV-d valdab tänutunne oma inimeste ees, kelle tegevuse tulemusel oleme me taas Top-of-mind tunnustuse väärilised. See kinnitab meie pingutuste tulemuslikkust ja pühendumust parima kogemuse loomisele. Meie soov ja eesmärk on, et töötajatel oleks võimalik rakendada oma tugevusi ja läbi selle inspireerida neid ümbritsevat. Meil on vaid hea meel, et lisaks meie enda ägedatele töötajatele hindavad seda ka meie võimalikud tulevased kolleegid,” sõnab LHV personalijuht Age Leedo. 

TOP 5 kriteeriumit, mis teevad tööandja atraktiivseks

Top Tööandja uuringut korraldab juhtiv värbamispartner CV-Online Estonia (CV.ee). Konkurss on pika ajalooga – Top Tööandjaid on valitud viimased 12 aastat. Analoogset konkurssi viiakse läbi terves Baltikumis katusbrändina Top Employer.

Kõigi sektori tulemustega saad peagi tutvuda siin.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top