fbpx
CV.ee tööelublogi

#26 CV.ee tööelublogi podcast: kuidas saab coaching konfliktide lahendamisel kasuks olla

#26 CV.ee tööelublogi podcast: kuidas saab coaching konfliktide lahendamisel kasuks olla

Seekordses podcastis räägime konfliktide lahendamise olulisusest nii juhtide kui ka töötajate vaatenurgast läbi coaching protsessi ja supervisiooni prisma. Avastame, kuidas mõjutavad konfliktid töökeskkonda ning milliseid strateegiaid saab rakendada nende lahendamiseks. Fookuses on praktilised lähenemised ja tehnikad, mida saad kohe rakendada.

Lisaks uurime, kuidas luua töökultuuri, mis soodustab avatud suhtlust ja koostööd. Olgu sinu rolliks juht või töötaja, see episood pakub väärtuslikke näpunäiteid ja lahendusi, mis aitavad paremini navigeerida töökoha väljakutsete keerises. Teemat aitab sinuni tuua Kaidi Peets, kes on juhtide ja meeskondade coach ning superviisor. Lisaks ka mänguline unistaja ja eksperimenteerija.

Saatejuht: Karla Oder, CV.ee turundusjuht

Episoodis külas: Kaidi Peets, juhtide ja meeskondade coach ning superviisor

🎙️ Kuula täispikka podcasti siin:

Kõik osad on kuulatavad ka Spotify keskkonnas: https://open.spotify.com/episode/2IhCwotNEQuBiJBi64yr1e

CV.ee tööelublogi podcast on jutunurk, mis sobib nii tööandjale kui ka tööotsijale ja toob sinuni tööturu uudised ning parimad praktikad. Meie podcastist saad tulemuslikke nippe ja inspiratsiooni tööalasteks väljakutseteks. Ja seda kõike otse oma ala praktikutelt.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top