fbpx
CV.ee tööelublogi

Tegelik põhjus, mis Sinu läbilöömist takistab – millenniumi generatsioon

Tegelik põhjus, mis Sinu läbilöömist takistab - millenniumi generatsioon

https://www.youtube.com/watch?v=3ev7GXzFTPg&t=61s

Tõeliselt inspireeriv video, kus Simon Sinek räägib, miks millenniumi generatsioon tegelikult läbi ei löö. Tõeliselt teistsugune lähenemine tüüpilisele ühiskonna maalitud pildile. Lisaks toob ta välja ka selle, mida me peaksime tegema, et olukorda muuta, enne kui liiga hilja. Kes vastutab selle eest tegelikult? Kuidas peaksime edasi käituma? Nendele ning paljudele teistele küsimustele leiad vastused videost.

Millenniumi põlvkonnaks peetakse 1980ndatel kuni 2000ndate aastate alguseni sündinuid inimesi, keda iseloomustavad meedia ja tehnoloogia suurem kasutamine. Tänapäeva maailm on suuresti tehnoloogia peale üles ehitatud ning tehnilised oskused on väga olulised. Siiski personalijuhid ja värbajad peavad töölemineku algusfaasis olulisemaks pehmemaid oskuseid nagu juhtimise oskus, kommunikatsiooni- ja koostöövõimet. Millenniumi põlvkonnale ei valmista eelnimetatud oskused probleeme. Siiski leidub 4 pehmemat oskust, mis on haruldased, kuid olulised kaasaegses töökeskkonnas, mida tuleks sellel põlvkonnal arendada.

Videol on olemas eesti keelsed subtiitrid.

millenniumi-depressioon

Toimetaja soovitab:

4 põhjust, miks millennium põlvkonnal on raske oma unistuste töökohta saada

Trendid, mis mõjutavad värbamist nüüd ja praegu ning tulevikus

 

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top