fbpx
CV.ee tööelublogi

#TopTööandja2018: Wendre on Pärnumaa parim tööandja 

#TopTööandja2018: Wendre on Pärnumaa parim tööandja 

Kõige paremaks tööandjaks hindasid Pärnumaa inimesed piirkonnas ligi 900-le inimesele tööd andva tekstiiliettevõtte AS Wendre, selgus karjääriportaali CV.ee ilmunud uuringust #TopTööandja2018.

Wendret nimetas heaks tööandjaks enamus uuringus osalenud Pärnumaa inimestest, kes põhjendasid oma hinnangut tekstiiliettevõttele töötasu suuruse, tuntuse ja hea sisekliimaga.

Wendre personalijuht Merle Holtsmann näeb tunnustuse taga eelkõige Wendre töötajaid, kes on kõige olulisemad ettevõtte mainekujundajad. “Usume, et oleme silma jäänud kui karjäärivõimalustega ettevõtte, kus igaühe panus on oluline ning töötajatel on võimalik areneda koos ettevõttega,” sõnas lubasmann. “Oleme järjepidevalt panustanud tegevustesse, mis muudaksid töötajate töötingimusi veelgi paremaks ning loodame, et nii olemasolevad kui tulevased töötajad soovivad töötada ka edaspidi just meie ettevõttes.”

Wendre järel pidasid Pärnumaa inimesed hea sõnaga meelest ka Pärnu Haigla Sihtasutust, Scanfili, Sütevaka gümnaasiumi ja Trimtexi.

1500 vastajaga uuringus TopTööandja selgitas Eesti suurim karjääriportaal cv.ee välja Eesti parimad ja Eesti halvimad tööandjad, aga ka olulisimad põhjused selliste hinnangute taga.

Toimetaja soovitab:

Noored töötajad ei talu lolle ülemusi

Kirde-Eesti töötajad eeldavad tööandjalt enim kogukonda panustamist

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top