fbpx
CV.ee tööelublogi

#TopTööandja: Kirde-Eesti töötajad eeldavad tööandjalt enim kogukonda panustamist

#TopTööandja: Kirde-Eesti töötajad eeldavad tööandjalt enim kogukonda panustamist

Kirde-Eesti töötajad hindavad tööandja panustamist kohalikku kogukonda kaks korda kõrgemalt, kui Lõuna- ja Kesk-Eesti töötajad, selgus CV-Online’i peatselt avaldatavast #TopTööandja uuringust.

KUULA Kuku raadio intervjuud: Kirde-Eesti töötajad

“Eesti ja kodumaakonna parima tööandja väljaselgitamisel palusime inimestel oma valikut ka põhjendada, ning kuigi olulisimaks peetakse töötasu ja töökeskkonda, siis kõige sagedamini tõid just Kirde-Eesti inimesed põhjuseks tööandja sotsiaalse vastutustunde ja kogukonda panustamise,” selgitas CV-Online’i tööturuekspert Rain Resmeldt Uusen.

CV-Online palus #TopTööandja küsitluses 1500 inimesel hinnata, millise tööandja juures nad enim töötada sooviks ja miks. Vaid 3% Lõuna-Eesti ja Kesk-Eesti vastajaist nimetas olulisimate põhjuste seas ka tööandja sotsiaalset vastutustunnet ja kogukonda panustamist. Kirde-Eestis nimetas seda olulisimate põhjuste seas 7% vastajaist. “Töötajad pole oma tööandjate vastu kunagi olnud nii nõudlikud kui täna,” kommenteeris Uusen uuringutulemusi. “Palk on oluline, kuid sellest üksi ei piisa: inimesed näevad enda ümber ja enda kogukonnas probleeme ning eeldavad ka tööandjailt lahenduses osalemist.”

Kogu Eesti peale pidasid vastajad ihaldusväärsete tööandjate juures olulisimaks näitajaks palgataset, kuid silmatorkavalt oluliseks peeti ka töökultuuri, sisekliimat ning professionaalset ja inspireerivat juhtimist.

Toimetaja soovitab:

Noored töötajad ei talu lolle ülemusi

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top