fbpx
CV.ee tööelublogi

Blogija Triinu Liis oma kogemusest: “Minge ja katsetage!”

Blogija Triinu Liis oma kogemusest: “Minge ja katsetage!”

“Miks ma alustasin blogimisega? Tegelikult on nii, et ma olen ise hästi suur blogijate fänn ja siis ma mõtlesin, et tahaks ka ja nii ma lihtsalt hakkasin peale, see oli juba seitse aastat tagasi. Ega mul muud põhjust ei olnuki, tundus äge.”

“Ma tegelikult lisaks blogimisele tegutsen ka kinnisvara valdkonnas. Aga blogimine on hingele ja ma teen seda kindlasti väga väga kaua aega.”

“Ma arvan, et kui sa oled noor siis on sul hästi lahe võimalus proovida väga erinevaid asju, et hiljem on sul seda palju keerulisem teha ja sa tagantjärgi mõtled, et ohh kui lahe oleks olla näiteks baarmen või teha midagi sellist, minna aastaks kuskile, näiteks aastaks Austraaliasse või midagi sellist. Katsetage praegu!”

Praktika annab võimaluse ennast avastada, leida uus lahe töökoht, saada põnevaid tutvusi ning luua endale paremat tulevikku! Õnneks oleme teinud teie elu lihtsamaks ja kogunud kokku kõige ägedamad praktikakohad, mille seast leiad ehk endalegi sobiva. Vaata järele, millised praktikakohad on veel saadaval, enne kui keegi sinust ette jõuab!

Unistuste praktikakoha võid leida siit www.cv.ee/praktika

Triinu Liis - Minu esimene praktika

Mis on ühist Eesti top influenceritel?
Nad on piisavalt julged, et astuda vastu uutele praktilistele väljakutsetele ja piisavalt osavad, et esimesed ebaõnnestumised enda kasuks pöörata.
Mine ja anna ka oma hääl kaanestaari konkurssile SIIT!

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top