fbpx
CV.ee tööelublogi

Kuldsete südamete sadu jätkub – kiida märgatud eeskuju #KULDSÜDA

Kuldsete südamete sadu jätkub - kiida märgatud eeskuju #KULDSÜDA

Kiitustele pidurit tõmmata on veel vara ning kuldsete südamete sadu jätkub, seega ära hoia tunnustust endale ega häid sõnu vaka all! Kiitmine teeb Su päeva mõnusaks, usu meid. Kõige-kõige töökama, inspireerivama ja kuldsema südame omanik selgub 1. juulil Kuldsüdame galal CV-Online’i Facebooki otse-eetris. Oodata on ka auhindu!

Mõned näited juba laekunud kiitustest:

Birgit teeb oma tööd igapäevaselt suure pühendumusega ja julgustab ning inspireerib ka alati teisi enda ümber. Ta on oma ametile justkui sündinud.

Ingrid on meil alati kaunis naine…Naine kes armastab kanda seelikut ja kõrget kontsa! Selline peaks iga Naine olema! 😉

Oled parim juht! Sinu sära ja positiivsus on meile eeskujuks!

Aitäh olemast eeskuju, toetaja ning innustaja 🙂

Elen on meie kontorihaldjas: lõbus, energiline, aktiivne, positiivne, hooliv, särav inimene. Teda jätkub lihtsalt igale poole! Käib ja puistab oma haldjatolmu üle terve kontori…:)

Kristina teeb ja jõuab palju! Vara tuleb, hilja läheb 🙂 Lendab ja sumiseb koguaeg korvikesega (laptop) ringi nagu mesilasele kohane.

Ta on suur kohvisõber ja teab alati, kus on kõige soodsam ja parem kohvi linna peal ning pole kade seda infot ka teistega jagama.

Tunnustan minu ülelaua kolleegi Kairet, kes on usin ja töökas ning alati väga abivalmis kaaslane igas päevas. Inspireerib, toetab, juhendab ning turgutuseks jagab ka vahel mõne naljanupu. Aitäh!

Ta on abivalmis, hoolib klientidest ja on parima südamega teenindaja.

#KULDSÜDA tunnustusi saad jagada SIIT.

Kõikide tunnustajate vahel lähevad loosi:

  • Wolt’i uhke õhtusöök Tallinnas väärtuses 100€ – võitja võib ise valida Wolt äpist sobiva restorani, kus oma võitu tähistada!
  • 2 x kümneosaline Rakvere grilltoodete komplekt
  • 5 x 20€ Rahva Raamatu kinkekaarte

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top