fbpx
CV.ee tööelublogi

Miks mulle aktiivne CV tööportaali andmebaasis?

Miks mulle aktiivne CV tööportaali andmebaasis?

Meie tööeluspetsialistid kohtuvad sadade karjäärimuutjatega iga kuu. Nad kinnitavad, et enesearengu tagamiseks on õige aeg vahetada töökohta iga 3-5 aasta tagant või siis, kui hommikul tööle minnes silm enam ei sära või kui töö ise ei paku enam igapäevaseid väljakutseid. Oma uue tööalase väljakutse leidmiseks soovitame läbi vaadata 7-10 tööpakkumist vähemalt kolmes erinevas valdkonnas.

Uute tööalaste väljakutsete edukamaks leidmiseks soovitame omada aktiivset CV-d CV.ee tööportaali andmebaasis. Miks me seda soovitame?

Sinuni jõuavad tööpakkumised, mis ei pruugi olla avalikud

Omades tööportaalis aktiivset CV-d näitad sa tööandjatele, et oled avatud uutele pakkumistele. Nii võib juhtuda, et enne kui jõuad oma uue värske CV-ga kandideerima asuda oled saanud juba uusi ning huvitavaid tööalaseid pakkumisi otse ettevõtetelt endalt. See pole siiski garanteeritud ja sõltub sinu enda kogemustest ning CV silmapaistvusest.

Sul on lihtne kandideerida

Omades tööportaalis CV-d on kandideerimine vaid ühe kliki kaugusel ning lisaks saad kandideerides valida erinevate CV-de vahel. See on eriti kasulik, kui oled huvitatud erinevates valdkondades kandideermisest ning seetõttu soovitame omada lausa mitut CV-d, et kandideerimisel saaksite ise valida, millise CV-ga antud valdkonnas just kandideerida soovite. Meie teame, et kandideerides uutele ametikohtadele tuleks oma CV vormistada vastavalt valdkonna nõuetele. Kontoritööle kandideerides pole vajalik pikalt ja laialt kirjeldada, kui hea kraanajuht sa oled. Liiga palju ebaolulist infot viib värbaja fookuse mujale ning sinu CV jääb tähelepanuta.

Säilib ajalugu varasemate kandideerimiste kohta

Profesionaalsema mulje jätmiseks ei ole mõistlik kandideerida ühele töökuulutusele enam kui üks kord. Seetõttu on tööportaalis CV omamine ning läbi selle ka kandideerimine eriti kasulik. Meie süsteem ei lase sul kandideerimisi duubeldada ning ühtlasi näitab sulle ka kandideerimiste ajalugu. Nii näed ka seda, millise CV-ga millisele ametipostile kandideerisid.

Sul ei ole veel aktiivset CV-d meie andmebaasis? Siit on sul võimalik see endale luua ning siit leiad 20 000 tööpakkumise seast endale uued väljakutsed juba täna!

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top