fbpx
CV.ee tööelublogi

Anne Hanni #minatean

Anne Hanni #minatean

Anne Hanni, 25, MyFitness spordiklubi treener

Võib-olla oled mõelnud sellele, et sellist tööd, mis päriselt meeldiks, pole olemas? Et töö on ainult tüütu kohustus selleks, et palka saada ja arveid maksta? Põhikoolis käies arvasin, et peaksin valima eriala lähtuvalt sellest, mis oleks hästi tasustatud. Sellest, et mõni töö tekitab tunde, et ootan juba uut hommikut, ei osanud ma unistada. 

Gümnaasiumi viimasel aastal hakkasin käima MyFitnessis trennis. See oli esimene hetk, kus ma märkasin rõõmsaid, positiivseid ja säravaid treenereid. Nägin, et on olemas inimesi, kes naudivad oma tööd. Sellel hetkel otsustasin, et tahan leida üles selle, mis suudab minus samamoodi sellised emotsioonid esile tuua. Et ma naerataks rohkem kui tavaliselt ja et mu silmad säraksid. 

Mäletan päeva, mil registreerisin end BodyBalance’i koolitusele ja mäletan ka hetke, kus öeldi, et koolitus jääb ära. Mõnes mõttes oli see kergendus, sest iga uus asi nõuab mugavustsoonist välja tulemist. Mul oli suur hirm selle ees, et see pole mulle. Kui tuli info uue koolitusaja kohta, registreerisin end uuesti ja seekord oli mul kindlust natuke rohkem. Aga samas mitte piisavalt, et öelda oma treenerile, et lähen koolitusele ja annan endale võimaluse teada saada, kas treeneri amet võiks olla miski mulle. 

Treeneriks saamise teekond on olnud väljakutseid täis. Leidsin end ikka ja jälle mõtlemast, et kas see on ikka mulle, kui see võtab nii kaua aega? Et kas pole nii, et kui miski on Sinu jaoks loodud, siis Sa saad sellest kohe aru? Üks meeletult armas inimene ütles mulle, et head asjad võtavadki kauem aega. Ta ei lasknud mul alla anda ja ütles, et ma pean olema julge ja juhendama trenni täpselt nii, nagu südamest tuleb, mitte seadma endale raame. 

Ma ei mäleta, mis hetkel mu süda soojusega täitus ja tekkis äratundmine, et see ongi see. Praegu aga tean, et ma ei vahetaks treeneriametit mitte millegi muu vastu. See on miski, mis tekitab minus meeletult häid emotsioone, pannes mu särama ja täites mu südame soojusega. Naudin hetke, kui saan inimeste ees olla ja nende päeva ilusamaks muuta, pannes neid end hästi tundma ja aidates neil kaasa keha ja meele vahelise tasakaalu leidmisel. See hetk, kui inimesed tänavad sooja naeratuse ja ilusate sõnadega, on kirjeldamatult ilus.

Võib-olla Sa mõtled endiselt, et kas on olemas miski, mis paneb Su silmad särama. Aga tea, et on. Võib-olla Sa ei leia seda kohe ja võib-olla pead andma võimaluse paljudele väljakutsetele. Ja kui miski tundub nii õige, aga teele tulevad takistused ja erinevad väljakutsed, siis ole julge ja vapper ja liigu edasi… täpselt selles suunas, kuhu Sa jõuda soovid. Ja mäletad, head asjad võtavadki kauem aega. Anna endale aega ja ole enda vastu hea!

Tutvu teiste inspireerivate lugudega ja tee esimene samm tähenduslikuma töö suunas! Vaata lähemalt: https://kampaania.cv.ee/minatean

#minatean

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top