fbpx
CV.ee tööelublogi

TOP tööandja uuring on alanud! Aeg selgitada välja parimad

Automaatmustand 6

26. novembrist alustab CV.ee taas üle-eestilise TOP Tööandja uuringuga, millele sel aastal on lisatud ka väärtuspakkumise uuring.

Perioodil 26.11-31.12.2019 viib CV-Online Estonia läbi iga-aastast, üle-eestilist TOP tööandja uuringut, millega uuritakse Eesti tööealise elanikkonna eelistusi tööandjate valikul “top of mind” põhimõttel. “Top of mind” tähendab, et inimesed peavad ise meenutama, milline ettevõte nende arust erinevates sektorites on nende arust kõige ihaldusväärsem tööandja ja andma ka omapoolse põhjenduse.

“Sel aastal küsime inimestelt vähem küsimusi, kuid oleme oma küsimustes täpsemad. Soovime mõista, mis teeb inimeste jaoks ühe või teise tööandja atraktiivseks ja kuidas organisatsioonide tugevusi värbamisel ja inimeste juhtimisel parimal moel kasutada”, kommenteeris küsimustikku CV-Online turundusjuht, Maris Viires. 

Uuendusena on CV-Online lisanud TOP tööandja küsimustikule veel teisegi küsimustiku, mis uurib tööandjate väärtuspakkumist oma töötajatele.

“Kuna eelmisel aastal nägime, et üle poole uuringus osalejatest tõid esile ühe atraktiivse tööandjana just oma ettevõtet, siis otsustasime anda võimaluse inimestel suisa eraldi ja põhjalikumalt ka oma tööandjat hinnata. Tänase tööturu võti on usaldus ja seda annavad kõige paremini edasi tööandja saadikud. Seepärast tasubki mõelda oma ettevõtte väärtuspakkumise peale ja mõista, kuidas kogevad seda olemasolevad töötajad ja mida oma ettevõttest räägivad. Eduka värbamisprotsessi võti on “oma inimesed”, andis omapoolse soovituse Viires.  

Uuringus saab osaleda e-keskkonna kaudu www.topemployer.ee lehel kuni 31.12.2019 ja kõikide uuringus osalejate vahel läheb loosimisse 500€. Uuringu tulemused teeme avalikuks 15.01.2020.

CV-Online Estonia (CV.ee) on usaldusväärne värbamispartner, mille tuumikuks on tööportaal ja tehnoloogia. Ettevõte pakub laia portfelli värbamisteenuseid ja erilahendusi, juhindudes oma pikaajalisest kogemusest kohalikul ja rahvusvahelisel turul.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top