fbpx
CV.ee tööelublogi

CV-Online avalikustas Top Tööandja uuringu tulemused

CV-Online avalikustas TOP tööandja uuringu tulemused

26.11.- 31.12.2019 viis CV-Online Estonia läbi iga-aastase Top Tööandja uuringu, millega selgitati välja kõige atraktiivsemad tööandjad Eestis, kelle heaks inimesed sooviksid töötada. Vastajad said märkida, milline ettevõte on nende arvates nii üldarvestuses kui erinevates ärisektorites kõige ihaldusväärsem tööandja ja anda ka omapoolse põhjenduse. 

TOP tööandja uuring on alanud! Aeg selgitada välja parimad 1

Kokku osales uuringus sel aastal 2359 inimest üle Eesti, mis oli peaaegu sama palju kui eelmisel aastal.

“Tänavu soovisime mõista paremini, milliseid kriteeriume inimesed tööandja valikul enim hindavad, seetõttu palusime vastajatel põhjalikult kirjeldada, mis on nende jaoks oluline ihaldusväärseima tööandja valikul.

Värbamises räägime üha enam tööandja brändingust ja tugevast väärtuspakkumisest ning meie soov CV-Online meeskonnaga on konsulteerida tööandjaid juba varajases värbamisprotsessis, kuidas muutuda tööotsija silmis atraktiivsemaks. Otsime koos vastuseid, mis on inimeste jaoks lisaks palgale veel oluline”, kommenteeris uuringut CV-Online turundusjuht Maris Viires

Kõige olulisemate kriteeriumitena top tööandja valikul tõid vastajad 19 valikukriteeriumi hulgast välja tähtsuse järjekorras seitse kõige olulisemat põhjust: motiveeriv palk ja lisahüved, hea sisekliima (toredad kolleegid), paindlik töökorraldus, head arenguvõimalused (koolitused, mentorlus, coaching), heade tulemuste märkamine ja tunnustamine, töötajate tervise eest hoolitsemine. 

Mitmed 2019. aasta mai Top Tööandjate hulka jõudnud ettevõtted olid jätkuvalt top 5 hulgas, kuid esikoha vallutasid 2020. jaanuaris siiski mitmed uued. 

Esikoha kahes kategoorias võttis sel korral Elisa Eesti, kes oli kõige ihaldusväärsem tööandja üldkategoorias (ettevõte, mis esimesena seostub parima tööandjana) kui ka IT ja telekommunikatsiooni valdkonnas. 

“Oleme Elisas pikalt ja süsteemselt tegelenud uudsete tööviiside juurutamisega, mille osad on nii paindlik tööaeg kui ka areng läbi tööst õppimise. Kui inimesed on tööl motiveeritud ja rõõmsad, loob see ka hea sisekliima. Tunnustust väärivad kõik elisalased, sest tulemused sünnivad vaid koostöös,” kommenteeris saavutatud esikohta Elisa Eesti personalijuht, Kaija Teemägi. 

TOP tööandjad maikuus ja nüüd

2019 mai TOP tööandjad2020 jaanuar TOP tööandjad
NORDEA BANK ABP Eesti filiaal –
TOP of mind tööandja
ELISA EESTI AS – TOP of mind tööandja
LHV PANK AS – TOP 1 finantsvaldkonnasSWEDBANK AS – TOP 1 finants-
valdkonnas
APOLLO KAUPLUSED OÜ –
TOP 1 kaubanduse valdkonnas
COOP – TOP 1 kaubanduse valdkonnas
TELIA EESTI AS – TOP 1 IT ja
telekommunikatsiooni valdkonnas
ELISA EESTI AS – TOP 1 IT ja
telekommunikatsiooni valdkonnas
EESTI ENERGIA AS – TOP 1
tootmise valdkonnas
EESTI ENERGIA AS – TOP 1
tootmise valdkonnas
MY FITNESS AS – TOP 1
teeninduse valdkonnas
G4S EESTI AS – TOP 1
teeninduse valdkonnas
TALLINNA LENNUJAAM AS – TOP 1
logistika valdkonnas
TALLINK GRUPP AS – TOP 1
logistika valdkonnas

Uuringu ja uuringu tulemustega saad tutvuda www.topemployer.ee lehel. Vastajate vahel läheb loosimisse 500€, mille võitja avalikustatakse 15.01.2020 jooksul. 

Täna avalikustab CV-Online Estonia OÜ TOP tööandja uuringu tulemused 1

CV-Online Estonia (CV.ee) on värbamispartner, mille tuumikuks on tööportaal CV.ee ja professionaalne tehnoloogiline baas. Ettevõte pakub laia portfelli tööandjatele ja tööotsijatele suunatud värbamisteenuseid ja erilahendusi juhindudes oma pikaajalisest kogemusest kohalikul ja rahvusvahelisel turul. 

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top