fbpx
CV.ee tööelublogi

Top 5 tööandjad teenindussektoris. Tase on enam kui ühtlane!

Top 5 tööandjad teenindussektoris. Tase on enam kui ühtlane!

Tööportaal ja värbamispartner CV-Online viis 2019. aasta novembris-detsembris läbi traditsioonilise TOP tööandja uuringu, millega selgitati välja töövõtjate eelistused tööandja valikul. Kokku andis oma panuse 2358 vastajat üle Eesti. 

Teenindussektor paistab silma sellega, et vastajate eelistused jagunevad erinevate tööandjate vahel väga ühtlaselt. Seetõttu on pääsenud lemmiktööandjate nimekirja kokku enam kui kakssada erineva ilmega organisatsiooni, ka Top 5 ettevõtted on pärit täiesti erinevatest valdkondadest.

TOP tööandja uuring on alanud! Aeg selgitada välja parimad 1

1. G4S Eesti  

Teenindussektori 2019. aasta ihaldusväärseima tööandja kohale tõusis AS G4S Eesti, kellele kogunes 8% ehk 176 häält. Paljud vastajad toovad tööandja eelisena välja logistiliselt sobiva asukoha, aga silma on jäänud ka paindlikult korraldatud töö ja tervislike eluviiside soosimine.

G4S Eesti personalidirektor Indrek Sarjas tänab vastajaid, kes tegid ettevõtte kiire tõusu edetabelis võimalikuks, ja põhjendab tiitli võitmist järjepideva tööga. „Püüame alati oma töötajatele vastu tulla ja pakkuda paindlikku töökorraldust. Samuti laialdaselt sportimisvõimalusi, et igal töötajal oleks võimalik oma tervise eest hoolitseda. Ainult tänu rahulolevatele ja tervetele töötajatele suudame pakkuda kvaliteetset teenust“, selgitab ta.

2. My Fitness

Kiirelt arenevat spordiklubide ketti opereeriv My Fitness AS, mis oli mulluses teenindussektori edetabelis liidrikohal, kogus tänavugi tubli 164 häält ehk 7%.

Vastajatele meeldib My Fitnessi paindlik töökorraldus, hea sisekliima ja toredad kolleegid ning samuti motiveeriv palk ja lisahüved. Oleks ju päris mõnus töölt otse trenni astuda või vastupidi!

3. Tallinna Vesi

Tallinna Vesi AS on üks teenindussektori edetabeli üllatajaid, neile kuulub 4% ehk 101 häält. Erinevalt teistest Top 5 organisatsioonidest on Tallinna Vesi lokaalse iseloomuga, mis muudab saavutatud pjedestaalikoha seda hinnalisemaks.

Vastajad, kes sooviksid Tallinna Vett näha oma tööandjana, tõid ühtlaselt esile rea erinevaid põhjuseid: motiveeriva palgataseme kõrval peeti oluliseks ka töötingimusi ja -atmosfääri ning ettevõtte keskkonnahoidlikku suhtumist.

4. RMK

Riigimetsa Majandamise Keskusel, olles teist aastat teenindusettevõtete edetabelis stabiilselt neljandal kohal, jäi kolmandast kohast puudu vaid mõni napp hääl. Tänavu tõi RMK-d atraktiivse tööandjana välja 98 inimes ehk 4% vastajatest.

RMK on torganud vastajatele silma sellega, et organisatsioonis märgatakse ja tunnustatakse häid töötulemusi. Inimesed on tähele pannud ka RMK head sisekliimat ja karjäärivõimalusi.

5. Tartu Ülikool

2018. aasta uuringus teist kohta hoidnud Tartu Ülikool on küll edetabelis langenud, aga on tänu heale mainele tööandjana siiski teenindussektori organistsioonide liidergrupis 4% ehk 96 häälega.

Vastajad hindavad kõrgelt Tartu Ülikooli pakutavat motiveerivat palgataset ja lisahüvesid, samuti professionaalset juhtimist ning töötajate võrdset kohtlemist.

Teenindussektori TOP 10 tööandjat: koht, häälte arv ja % kõikidest vastajatest

1. G4S EESTI AS                                                 176         8%
2. MY FITNESS AS                                             164         7%
3. TALLINNA VESI AS                                       101         4%
4. RIIGIMETSA MAJANDAMISE KESKUS   98           4%
5. TARTU ÜLIKOOL                                           96           4%
6. VIKING LINE EESTI OÜ                94           4%
7. WOLT EESTI OÜ                                            62           3%
8. BLRT GRUPP AS                                            57           3%
9. SWEDBANK AB Eesti filiaal                       53           2%
10. PREMIER RESTAURANTS EESTI OÜ     51           2%

Täpsemate uuringu tulemuste ja metoodikaga saab tutvuda lehel www.topemployer.ee.
Uuringu viis läbi CV-Online Estonia (CV.ee) – pikaajaliste kogemustega värbamispartner, kes pakub laia portfelli tööandjatele ja tööotsijatele suunatud teenuseid ja erilahendusi. 

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top