fbpx
CV.ee tööelublogi

Kuidas tööturu olukorrast võitjana väljuda

Kuidas tööturu olukorrast võitjana väljuda 2

Kandidaadikesksel tööturul oli raske leida ettevõtte jaoks sobivaid töötajaid. Nüüd on olukord nädalatega muutunud aga vastupidiseks ning tööotsijate osakaal on taas hüppeliselt tõusnud. Kuidas tööturu olukorrast võitjana väljuda?

Külastuste arv CV.ee lehel: +29%
Tööpakkumise vaatamisi: +41%

Paljud sektorid on vabastanud talendikaid töötajaid, mis annab ettevõtetele suurepärase võimaluse sobivad kandidaadid üles leida ning enda ettevõttesse napsata. Seega on hetkel võimalus värbamisprotsesse jätkata eriti soodsates tingimustes.

Kirjeldame nüüd erinevaid situatsioone ning võimalusi, kuidas tööturu olukorrast võitjana väljuda.

Pigista oma töökuulutusest kogu potentsiaal välja
Pigista olukorrast välja kogu võimalik potentsiaal!

Sooviksid olukorda ära kasutada ning leida mõne vabanenud talendi ja vajad selleks nõu või abi?
Aitame leida aktiivselt tööturult just Sulle sobilike oskuste ja teadmistega talendid. Professionaalne värbaja suudab andmebaasi efektiivselt kasutades talendid üles leida ning ettevõtteni tuua.

Oled saanud töökuulutusele liiga palju kandidaate?
Suure hulga kandidaatide seast sobiva leidmine võib teiste tegevuste kõrvalt osutuda väga keeruliseks. Värbaja saab olla abiks esmase valiku tegemisel ning äraütlevate kirjade saatmisel.

Ei suuda kõikidel värbamisprotsessidel ja kanalitel silma peal hoida?
Kandidaatide ülevoolavus võib olla teatud sektorites suureks probleemiks. Lepime kokku sobiva tunnitasu ning CV.ee professionaalne värbaja tuleb Sinu ettevõttele appi.

Kaalud värbamisprotsessid läbi viia videoformaadis, kuid ei tea kust alustada?
Videolahendus aitab saada kandidaatide isiksuse ja sõnakasutuse kohta esmase ülevaate. Meil on palju erinevaid võimalusi alustades videointervjuudest kuni videovärbamiseni välja.

Kuidas kandidaate kaugteel hinnata?
Selleks on võimalik kasutada videointervjuusid või erinevaid teste. Teste on võimalik läbi viia ka kaugteel. Testid aitavad teha õigeid valikuid inimeste värbamisel.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top