fbpx
CV.ee tööelublogi

Hurtigruten – maailmaränduri unistuste tööandja

Reisiselli unistuste tööandja - Hurtigruten

Hurtigruten on maailma juhtiv seiklusreiside grupp, mis pakub ainulaadseid laeva- ja maismaa seiklusi poolusest pooluseni ning kõikjal nende vahel. Reisida saab planeedi kõige tähelepanuväärsematesse piirkondadesse nagu Alaska, Antartika, Galápagose saared, Gröönimaa, Island, Norra ja Teravmäed. Oma silmaga on võimalik ära näha vabas looduses tegutsevaid pingviine, jääkarusid, jõehobusid või merilõvisid ning mainimata ei saa jätta põhitegelast – loodust.

Hurtigruten on revolutsiooniliselt muutnud reisitööstuse jätkusuutlikkust, võimaldades autentseid kogemusi ja jättes seejuures maha jälje, mille üle võib uhkust tunda. Külastatakse planeedi kõige omapärasemaid paiku, mille hulgas on esindatud 28 erinevat UNESCO maailmapärandit. Ühtlasi on sellega võetud enda kanda suur vastutus, et tagada sihtkohtade säilitamine ja jätkusuutlik areng.

Hurtigruteni peakorter asub Norras, Tromsø linnas ja kontorid on Tallinnas, Oslos, Londonis, Hamburgis, Pariisis, Hongkongis ja Seattle’is.

Kliendid helistavad sooviga näha virmalisi, jääkarusid või käia ära Antartikas ning meie meeskond paneb neile kokku unistuste reisi.

Hurtigruten meeskond on kasvamas

Hurtigruten väärtustab oma töötajaid ja on võtnud südameasjaks olla õiglane tööandja. Läbipaistva juhtimissüsteemiga soovitakse olla eeskujuks teistele ja seeläbi ka inspireerida.

Kõigil töötajatel on lisaks tavapuhkusele tasustatud kuus vaba päeva aastas ning oluliseks peetakse meeskonna heaolu ja tervist. Lisaks peab suutma sammu pidada meeskonna kiire arenguga ning ka ise olema õpihimuline.

Lisaks ühistele väärtustele ja positiivsele ellusuhtumisele mängib Hurtigrutenisse tööle kandideerimisel suurt rolli ka keeleoskus. Tutvu vabade töökohtadega.

Hurtigruten - maailmaränduri unistuste tööandja

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top