fbpx
CV.ee tööelublogi

Tööpakkumine: Valmista rõõmu Balbiino Logistikakeskuses

Tööpakkumine: Valmista rõõmu Balbiino Logistikakeskuses

Vis unita fortior – ühtsuses peitub jõud!

Ilmselt oled juba kuulnud, et Balbiino valmistab rõõmu Eesti parimate jäätiste näol. Balbiino Logistikakeskus ootab oma meeskonda inimesi, kes lisaks stabiilsele tööle ja tasule, soovivad panustada ka uue nägemuse elluviimisesse.

Balbiino Logistikakeskuses on täna põnev etapp ettevõtte ajaloos. Kas ka Sina soovid sellest seiklusest osa saada ja oma panus anda? 

Liitu meeskonnaga!

Oled väsinud igavast, üksluisest tööst. Soovid midagi enamat, areneda nii isikuliselt kui ka ametialaselt, soovid teha vajalikku tööd ja tunda uhkust saavutatu üle? Kas Sa oled valmis panustama sellesse, et ca 22% Eesti elanikkonnast saaks söödud, joodud ja oma igapäevased ostud tehtud?

“Meie pidev püüdlus on teha homme paremini kui täna ja hetkel me komplekteerime meeskonda, kellega koos teha järgmine samm. Kui sa väärtustad meeskonnas töötamist ning ei karda algusfaasis lisapingutuse tegemist, siis võta meiega ühendust.”

Ees ootavad sõbralikud ja toetavad töökaaslased, vajadusel kohapealne väljaõpe, kaasaegsed ja mugavad tööriided ning –jalatsid, mitmed ühisüritused ja soodsad sportimisvõimalused. Tutvu Balbiino tööpakkumisega CV.ee tööportaalis siin.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top