fbpx
CV.ee tööelublogi

10 lisahüve, mida töötajatele pakkuda

10 lisahüve, mida töötajatele pakkuda

Tööturg on majanduskriisi ootuses ärev ning on märgata ka tööotsijate seas senisest suuremat aktiivsust. Lisaks palganumbrile on oluline silmas pidada ka väärtuspakkumist, mida tulevasele ja olemasolevatele töötajatele pakkuda. Täna vaid kontoris pakutavad puuviljad inimesi tööle ei kutsu ning siinkohal on vaja pisut loomingulist lähenemist. Võtsime CV.ee andmebaasist välja hüved, mida tööandjad täna enda töötajatele pakuvad. Mõistagi annavad need ahvatlevad lisad konkurentsieelise teiste tööpakkujate ees. 

1o näidet, mida Eesti ettevõtted pakuvad enda töötajatele:

Ettevõtte osakute soetamise võimalus annab töötajale selge rahalise kasu ning ka motivatsiooni organisatsiooni hüvangusse maksimaalselt panustada, sest osa sellest on nüüd ju tema oma.

Tasuta lõunad. Öeldakse, et tasuta lõunaid ei ole olemas. Aga kas ikka ei ole? Vali toitlustaja, kes pakub mõistliku hinnaga päevapakkumisi. Näita töötajatele, et hoolid neist ning tagad töötajale tervisliku sooja toidu.

3 tasustatud „puhka ja saa terveks“ päeva. Tihti võib juhtuda, et olukorras, kus töötaja on haigestunud, ilmub ta tööle, sest kardab palgas kaotada. See julgustab töötajaid haigestumise korral jääma koju ennast terveks ravima ning seejärel tervena tööle naasma. 

Paindlik tööaeg ja -korraldus võimaldab talente leida üle Eesti (või maailma). Ka palmide all on võimalik tööd teha. See võimaldab töötajale vaheldust töökeskkonna suhtes. Lisaks võimaldab see töötajal enda sõiduaega tööle ja tagasi lühendada.

7 päeva talvepuhkust. Muidugi, tegemist ei pea olema just talvepuhkusega. Leia aeg, mil ettevõttes on rahulikum periood ning võimalda töötajale aeg, kus töötaja saab aega veeta enda perega või tegeleda enda hobidega. Näita töötajatele, et hindad nende töövälist aega.

Raha reisimiseks kord aastas või puhkusereisi lennupiletid tööandja poolt. Kui kõrvutada lennupiletite maksumust inimese palgaga, ei ole see ettevõtte jaoks määratult suur kulu. Aga kõlab tõeliselt ahvatlevalt, mis? 

Neljapäevane töönädal aitab inimestel luua parema tasakaalu töö- ja eraelu vahel.
Siinkohal saab tuua näiteks kõikidele tuntud ettevõtte Scoro, kes sellise sammu läbi viis. Scoro viib igakuiselt läbi töötajate õnnelikkuse küsimustiku ning rahulolu kasv on märgatav. Kuidas Scoro jõudis neljapäevase töönädalani vaata siit. 

Lisaülesannete täitmisega täiendava tasu teenimise võimalus. Töötajat motiveerib paindlik lisaraha saamise võimalus, tööandjale on see mugav viis anda töö usaldusväärsele inimesele mitte tegeleda ajutise tööjõu värbamise ja selle kõrvalkuludega.

Koolituste eest tasumine, et inimene saaks enda jaoks huvitavatel kursustel osaleda, paneb töötajal silmad särama ja motiveerib ka oma igapäevatöösse pühendunumalt suhtuma. Lisaks hoiab õppimine töötajatel aju erksana!

Massaaž kontoris ettevõtte kulul. Massaaž on üks parimaid pingete leevendajaid ja töövõime taastajaid. Sellega saab tööandja ennetada töötajate tõsisemaid haigestumisi ja läbipõlemist nii kontoritöö kui ka sundasenditega füüsilise töö puhul.  

Tööandja, palun osale CV.ee iga-aastases tööturu-uuringus. Anna märku, milliseid hüvesid pakutakse teie organisatsioonis! Osaleda saab siin. Vastajate vahel läheb loosi 50€ Apollo kinkekaart. Uuringu tulemustega saab peagi tutvuda Tööelublogis.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top