fbpx
CV.ee tööelublogi

Top Tööandjad 2023 finantssektoris

Top Tööandjad finantssektoris 1

02.01.2023-31.01.2023 viis CV-Online Estonia (CV.ee) läbi iga-aastase Top Tööandja uuringu, mis kogus rekordiliselt pea 13 000 vastust. Uuringu käigus oli kõikidel inimestel võimalik hääletada ettevõtte poolt, kus nad sooviksid enim töötada. Lisaks 2023 aasta ‘’top-of-mind’’ Top Tööandjale valiti parimad tööandjad kuues erinevas ärisektoris.

Ka sellel aastal kaitses LHV esikohta, kuid võrreldes eelmise aastaga pääses seekord esikolmikusse ka SEB PANK ning SWEDBANK liikus teiselt kohalt kolmandale kohale. Kui aga vaadata tabeli üldist seisu, siis on selgelt näha, et endiselt pälvivad finantssektoris suurima kandidaatide tähelepanu suured pangad.

LHV on viimaste aastatega väga kiiresti kasvanud – meie inimeste hulk on paari aastaga kahekordistunud ja kasvanud tänaseks üle 900. Selleks, et nii kiiresti kasvada, on vaja parimaid oma ala spetsialiste, keda kõnetavad meie missioon ja eesmärgid. Tahame üha uusi tippe vallutada ja koos nende ületamist tähistada. On rõõm näha, et see kõnetab inimesi ja nad tahavad olla osa LHV eduloost,“ ütles LHV personalijuhi kohusetäitja Age Leedo.

Top tööandjad finantssektoris

Kliki tööandja nimel, et vaadata tööpakkumisi CV.ee lehel.

  1. LHV PANK AS
  2. SEB PANK AS
  3. SWEDBANK AS
  4. COOP PANK AS
  5. WISE PAYMENT LIMITED EESTI FILIAAL
  6. NORDEA BANK ABP EESTI FILIAAL
  7. EESTI PANK
  8. BIGBANK AS
  9. TALLINNA KAUBAMAJA GRUPP AS
  10. AS INBANK

TOP 5 kriteeriumit, mis teevad tööandja atraktiivseks

  1. Pakutakse motiveerivat palka ja lisahüvesid 62.5% (7.9k vastajat)
  2. Hea sisekliima ja toredad kolleegid 52.6% (6.6k vastajat)
  3. Häid tulemusi märgatakse ja tunnustatakse 42.9% (5.4k vastajat)
  4. Tööandja hoolitseb oma töötajate tervise eest (spordikompensatsioon, puuviljad kontoris, tervisekindlustus vms) 42.1% (5.3k vastajat)
  5. Pakutakse paindlikku töökorraldust 41.7% (5.2k vastajat)

Top Tööandja uuringut korraldab juhtiv värbamispartner CV-Online Estonia (CV.ee). Konkurss on pika ajalooga – Top Tööandjaid on valitud viimased 11 aastat. Analoogset konkurssi viiakse läbi terves Baltikumis katusbrändina Top Employer.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top