fbpx
CV.ee tööelublogi

Top Tööandja 2023 tootmissektoris

Top Tööandja 2023 tootmissektoris

02.01.2023-31.01.2023 viis CV-Online Estonia (CV.ee) läbi iga-aastase Top Tööandja uuringu, mis kogus rekordiliselt pea 13 000 vastust. Uuringu käigus oli kõikidel inimestel võimalik hääletada ettevõtte poolt, kus nad sooviksid enim töötada. Lisaks 2023 aasta ‘’top-of-mind’’ Top Tööandjale valiti parimad tööandjad kuues erinevas ärisektoris.

Kui ABB AS ja EESTI ENERGIA AS võitlevad omavahel endiselt tootmissektori esikoha nimel, siis pingerea teises pooles on näha palju muutusi. Tabelisse on jõudnud kaks uustulnukat – ERICSSON EESTI, kes jõudis auväärsele 6. kohale ja 220 ENERGIA, kes jõudis top 10 sekka ehk saavutas 10.koha. 

“Eestis on mitmeid tugevaid tööstusettevõtteid. Seetõttu on meil ABB-s seda enam hea meel, et meid on taaskord teiste seast esile tõstetud. See on meile suur tunnustus, sest meie eesmärk tööandjana on luua töötajast hooliv ja töötaja arengusse panustav töökeskkond. Üks meie missioon on ka tõsta inimeste teadlikkust tootmisvaldkonna atraktiivsusest, et tagada tuleviku järelkasv Eesti majanduse ühe nurgakivi, so tööstuse jaoks,” sõnab ABB AS personalijuht Merilin Ednaševski.

Top tööandjad tootmissektoris

Kliki tööandja nimel, et vaadata tööpakkumisi CV.ee lehel.

 1. ABB AS
 2. EESTI ENERGIA AS
 3. A. LE COQ AS
 4. CLEVERON AS
 5. ALEXELA ENERGIA TEENUSED AS
 6. ERICCSON EESTI AS
 7. FARMI PIIMATÖÖSTUS AS
 8. EESTI PAGAR AS
 9. BALBIINO AS
 10. 220 ENERGIA OÜ

TOP 5 kriteeriumit, mis teevad tööandja atraktiivseks

 1. Pakutakse motiveerivat palka ja lisahüvesid 62.5% (7.9k vastajat)
 2. Hea sisekliima ja toredad kolleegid 52.6% (6.6k vastajat)
 3. Häid tulemusi märgatakse ja tunnustatakse 42.9% (5.4k vastajat)
 4. Tööandja hoolitseb oma töötajate tervise eest (spordikompensatsioon, puuviljad kontoris, tervisekindlustus vms) 42.1% (5.3k vastajat)
 5. Pakutakse paindlikku töökorraldust 41.7% (5.2k vastajat)

Top Tööandja uuringut korraldab juhtiv värbamispartner CV-Online Estonia (CV.ee). Konkurss on pika ajalooga – Top Tööandjaid on valitud viimased 11 aastat. Analoogset konkurssi viiakse läbi terves Baltikumis katusbrändina Top Employer.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top