fbpx
CV.ee tööelublogi

CV.ee Tööelu podcast #4: Mis on tööõnn ja kuidas seda tagada

Auto Draft 4

CV.ee tööelu podcast kutsub kuulaja praktilisse tööelu maailma, mis on loodud nii töövõtjatele, kui ka tööandjatele. Podcasti viib läbi CV.ee tiim ja saatekülalisteks on erinevates episoodides värbajad, personalijuhid kes räägivad autentselt ja ausalt erinevatest teemadest, mis parasjagu päevakajaline ja oluline tundub. Neljanda podcasti teemaks on: Mis on tööõnn ja kuidas seda tagada.

Neljandas tööelu podcastis saavad kokku CV.ee turundusjuht Karla Oder, CV.ee värbamise projektijuht Marii Männiste, Tele2 personalijuht Eve Karo ja Tele2 personaliarenduse ekspert & coach Mihkel Joasoo.

Õnne uurimine on uus ala psühholoogias, see sai peamiselt alguse 1998. aastal. Oma inimestelt tasub küsida: Kui õnnelik sa oled töötades siin ettevõttes ja lasta hinnata seda viie punkti skaalal ning anda võimalus ka vastust põhjendada. Kuula podcasti ja saa teada, mida tuleks veel enda töötajatelt küsida. 

Neljandas podcastis räägivad spetsialistid sellest, mis üldse on tööõnn, lisaks uurivad saatejuhid ka seda, et millal tööõnn kaduda võib või kaduma hakkab. Aga kes peaks tööõnne eest vastutama? Kas tööandja või töötaja ise? Kuidas mõõta tööõnne ja kuidas tagada tööõnne värbamisprotsessi käigus?

Kuula podcasti koos praktiliste näidetega siin:

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=zxOgQoZx2GY
Spotify: https://bit.ly/3L0gQNj

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top