fbpx
CV.ee tööelublogi

CV.ee Tööelu podcast #6: Värbamiskirjade parimad praktikad

CV.ee Tööelu podcast #6: Värbamiskirjade parimad praktikad

CV.ee tööelu podcast kutsub kuulaja praktilisse tööelu maailma, mis on loodud nii töövõtjatele, kui ka tööandjatele. Podcasti viib läbi CV.ee tiim ja saatekülalisteks on erinevates episoodides värbajad, personalijuhid kes räägivad autentselt ja ausalt erinevatest teemadest, mis parasjagu päevakajaline ja oluline tundub. Kuuenda tööelu podcasti teemaks on värbamiskirjade parimad praktikad. 

Värbamisprotsessi edukuse üheks oluliseks osaks on silmapaistvalt loodud kirjad ning kandideerimiskutsed. Lisaks sellele on võimalik värbamiskirju ja protsesse võimalik kirjadega ka efektiivselt automatiseerida. Nagu öeldakse, siis värbamine on turundus ja just seetõttu on podcastis külas Smaily (https://smaily.com/) meiliturunduse eksperdid, kes jagavad värbajatele parimaid praktikaid ja soovitusi. Podcastis on külas Erkki Markus ja Tanel Rand. Saatejuhiks CV.ee turundusjuht Karla Oder.

Kas oled ka kuulnud väljendit, et uudiskirjade saatmine on väljasurnud ja need ei tööta enam? Smaily eksperdid vastavad sellele küsimusele, et kas ja kuidas meiliturundus siiski toimib. Lisaks annavad nad ülevaate hetkel kasutuses olevatest, kui ka tulevikutrendidest meiliturunduses ning jagavad kasulikke nippe.

Lisaks võetakse ka teemaks, milline peaks olema värbamiskirja pealkiri, sisu ning kuidas täpsemalt e-kirjas ära kasutada brändingut.

Kuula täispikka podcasti siin:

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top