fbpx
CV.ee tööelublogi

#8 CV.ee tööelublogi podcast – KUIDAS VÄRBAMISEL EDUKALT AMETIKOHTA MÜÜA

CV.ee Tööelu podcast #8: Kuidas värbamisel edukalt ametikohta müüa

CV.ee tööelu podcast kutsub kuulaja praktilisse tööelu maailma, mis on loodud nii töövõtjatele, kui ka tööandjatele. Podcasti viib läbi CV.ee tiim ja saatekülalisteks on erinevates episoodides värbajad, personalijuhid kes räägivad autentselt ja ausalt erinevatest teemadest, mis parasjagu päevakajaline ja oluline tundub. Kaheksanda tööelu podcasti teemaks on, kuidas värbamisel edukalt ametikohta müüa. 

Kaheksanda podcasti külalisteks on Silver Rooger, Dominate Sales tegevjuht ja Annika Kirsipuu, CV.ee kliendihaldur. Silver usub, et kui on soov jõuda oma tõelise kireni, siis ei tohi maha jätta usku iseendasse, meeletut tahet ning tööriistakasti täis kasulike põhimõtteid. Tema elus on tekkinud mitu olukorda, kus puhas tahe ja hulljulge järjekindel lähenemine on viinud teda kaugemale, kui ta oleks osanud arvata. Matemaatikast kaasa võetud süstemaatiline lähenemine argumentide lahendamisse ja köögist loovmõtlemine, on just see, mida Silver peab enda suurimaks eeliseks.

Episoodi teemaks on praktilised müügikõne või sihtkirjade nipid, mida on võimalik kasutada värbamises. Värbamine = müük ja saatekülalised toovad läbi podcasti müügipraktikatest paralleele värbamismaailma.

Podcastis kuuled spetsialistidelt lähemalt sellest, kuidas kandidaate kõnes kõnetada ning millistele kohtadele vajutada, et antud vajadus paneks inimese otsitavale ametikohale kandideerima. Lisaks annavad saatekülalised nõu, kuidas leida töökuulutuselt põhiline müügiargument ning kuidas seda kaardistada.

Kaardistamise järel võetakse teemaks mõõtmine, ehk millised võiksid olla eesmärgid, alustades aja mõõtmisest, kuidas alustada ning kuidas seda kõike päris elus rakendada. Spetsialistid toovad välja ka parimad praktikad, kuidas kasutada müüki värbamisel. 

Mida teha siis, kui ühelegi värbamiskirjale või kõnele ei vastata? Kuidas leida üles kontakte, keda kõnetada? Kuidas aru saada, et tegu on lootusetu kõnega ja kuidas viisakalt kõne lõpetada? Selles kõigest kuuled juba podcastis lähemalt.

Kuula podcasti siin:

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top