fbpx
CV.ee tööelublogi

#7 CV.ee tööelublogi podcast – Kuidas leida praktikakoht?

CV.ee Tööelu podcast #7: Kuidas leida praktikakoht? 1

CV.ee tööelu podcast kutsub kuulaja praktilisse tööelu maailma, mis on loodud nii töövõtjatele, kui ka tööandjatele. Podcasti viib läbi CV.ee tiim ja saatekülalisteks on erinevates episoodides värbajad, personalijuhid kes räägivad autentselt ja ausalt erinevatest teemadest, mis parasjagu päevakajaline ja oluline tundub. Seitsmenda tööelu podcasti teemaks on kuidas leida praktikakoht ja kuidas see edukalt läbida. 

Värskesse podcasti tulevad külla Eesti Top Tööandjad, kelleks on Telia ja LHV. Nad jagavad nippe, kuidas saada praktikale, mis on praktikoha valikul oluline ning mille põhjal otsustavad nemad, kes praktikakohale pääseb. Külalisteks on Telia personalijuht Pirkko Saar ja LHV värbaja Anette Leis. Saatekülalisteks on CV.ee turundusspetsialistid Lisette Parts ja Gertu Matikainen.

Kui oled teatud eriala õppur, siis tasub mõelda, milline tegevus Sind antud valdkonnas enim paelub. Erialasuunad on enamjaolt kõikehõlmavad ja Sul on alati võimalus spetsialiseeruda veel konkreetsemalt. Näiteks, kui õpid turundust, siis on hea mõelda läbi, kas soovid keskenduda sotsiaalmeedias turundamisele, turundusplaanidele ja strateegiatele, sisuturundusele või millelegi muule.

Praktikakoha leidmise üks olulisemaid tähelepanekuid on see, et erine teistest. Otsi endale ise praktikakoht. Sa ei pea jääma ootama, et praktikakoha ettevõtted panevad ise kuulutuse üles – saada ise oma unistuste praktikaettevõttesse motivatsioonikiri ja CV. Selgita võimalikult täpselt, millist kogemust loodad praktikast saada ning näita, et oled viinud end ettevõtte tegemistega põhjalikult kurssi, viidates projektidele või saavutustele, mille laadsetes ettevõtmistes sa osaleda sooviksid.

Kuula täispikka podcasti siin:

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top