fbpx
CV.ee tööelublogi

Tänased trendid on peagi faktid

Äripäeva podcast: Tänased trendid on peagi faktid

Kui vaadata tulevikku, siis on selge, et ühiskonna kiired muutused mõjutavad ka meie töökeskkonda ja -korraldust. Selleks, et olla valmis tulevikuks ja konkurentsis püsida, peame olema kursis kõige uuemate trendidega. Just sellel teemal räägivad CV.ee turundusjuht Karla Oder ja Technopolis Ülemiste juhatuse esimees Gert Jostov Äripäeva saates. Peamiselt arutletakse sellel teemal, milline on tehisintellekti mõju meie tööelule täna ja tulevikus.

Lisaks räägivad nad ka sellest, milliseks kujuneb tuleviku kontor ning kuidas juhid saavad sammu pidada kiirete muutustega. Arutletakse ka tööturu ootusi tulevikus nii tööotsijatele kui ka ettevõtetele. 

Roheline mõtteviis ja tehnoloogilised muutused on tuleviku võtmesõnad ning sellest tulenevalt on ka tööturul ootused muutunud.

Tööotsijad ootavad tuleviku tööandjatelt uuenduslikke ja jätkusuutlikke lahendusi, ettevõtted omakorda peavad aga arvestama töötajate ootustega ja valmisolekuga muutusteks. Seega on tähtis olla kursis kõige uuemate trendide ja nende mõjudega, sest need trendid saavad peagi faktideks, mis annavad kaasaminejatele suure eelise.


Saatejuht on Signe Sillasoo.



Fotol: Technopolis Ülemiste juhatuse esimees Gert Jostov (vasakul) ja CV-Online´i turundusjuht Karla Oder.


Fotode autor: Karli Saul/erakogu

Kuula Äripäeva saadet siin.

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top