fbpx
CV.ee tööelublogi

#9 CV.ee tööelublogi podcast – KUIDAS NOORI ETTEVÕTTES HOIDA JA JUHTIDA

#9 CV.ee tööelublogi podcast - KUIDAS NOORI ETTEVÕTTES HOIDA JA JUHTIDA

CV.ee tööelu podcast kutsub kuulaja praktilisse tööelu maailma, mis on loodud nii töövõtjatele, kui ka tööandjatele. Podcasti viib läbi CV.ee tiim ja saatekülalisteks on erinevates episoodides värbajad, personalijuhid kes räägivad autentselt ja ausalt erinevatest teemadest, mis parasjagu päevakajaline ja oluline tundub. Üheksanda podcasti teemaks on: kuidas noori ettevõttes hoida ja juhtida.

Tööelu on pidevas muutumises ning noorte talentide hoidmine ja juhtimine ettevõtetes on üha olulisemaks muutunud. Kui oled huvitatud teemast, mis puudutab noorte järelkasvu, noorte ootusi tööle kandideerimisel ning noorte juhtimise parimaid praktikaid, siis on see podcast just sulle!

Üheksanda podcasti teemaks on “Kuidas noori ettevõttes hoida ja juhtida”. Selles osas on külas Eesti Energia töötajakogemuse juht Kadi Piikov ja LHV PANK personalijuht Liisa Põldma. Nad jagavad oma teadmisi ja kogemusi noorte talentide juhtimisest ning arutlevad selle üle, kuidas tagada noorte püsimise ettevõttes ning kuidas juhtida neid efektiivselt.

Saates käsitletakse mitmeid huvitavaid teemasid, nagu noorte ootused tööle kandideerides, noorte järelkasv ettevõtetes, juhtimise parimad praktikad ja palju muud. Kas riik ja erasektor teevad järelkasvuga piisavalt koostööd? Kas noori peaks grupeerima ja sihtgruppe eraldi seadma? Kuidas anda noortele tagasisidet? Millised on noorte värbamise praktikad? Need on vaid mõned näited teemadest, mida podcastis käsitletakse.

Podcasti käigus saad ka teada, milliseid hüvesid noored tööandjatelt ootavad ning kas noorte käitumises on viimastel aastatel toimunud muutusi. Arutatakse ka noorte onboardingut ja bumerang-töötajaid, kes naasevad ettevõttesse tagasi pärast lahkumist.

Podcast pakub praktilisi näpunäiteid ja inspiratsiooni noorte talentide juhtimiseks.

Kuula podcasti siin:

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top