fbpx
CV.ee tööelublogi

Rat Race 2023 heategevusjooks ootab osalejaid

Rat Race 2023 heategevusjooks ootab osalejaid 1

Rat Race on aastaid toimunud heategevusjooks, mille eesmärk on tuua inimesed kontorist tänavale ja kutsuda neid värskes õhus liikuma. Rat Race annab võimaluse koos oma töökaaslastega lõbusalt aega veeta, tehes samaaegaselt üheskoos ka üks suur heategu. Sel aastal liitusime ka meie oma CV.ee tiimiga Rat Race rotiperega. Lisaks meile toetavad üritust veel Lasnamäe Linnaosa Valitsus ja Fienta.

Rat Race 2023 toimub 2. juunil, kell 12.00 esmakordselt Pae pargis!

Võistlust korraldavad JCI Ettevõtlike Noorte Koda ja vabatahtlikud noored, kes panustavad Eesti
ühiskonda ning selle arengusse üksnes heategevuse ja praktiliste kogemustega. Sel aastal koguvad nad raha MTÜ Laste ja Noorte Kriisiprogrammi (lastekriis.ee) toetuseks. MTÜ korraldab lastele ja noortele leinatoetuslaagreid, kus oma lähedase kaotanud lapsed saavad
vajalikku nõustamist ning osaleda ka erinevates toredates ettevõtmistes.

Heategevusüritusel osalemiseks pange kokku üks või mitu võistkonda ja registreeruge: https://fienta.com/et/ratrace23

Raja pikkus on 1,7-2 km – oleneb ülesannete täitmisest. Tulge jooksma või jalutama, kontsadel või karkudel – kuidas ise soovite! Üritusel osalemisega saate joosta terviseks koos oma kolleegidega ning panustada laste heaolusse ja turvatundesse. Mõelge loovalt, leidke äge riietus, paistke sellega meedias silma ja võitke ka ägedaid auhindu!

Boonuseks registreerujatele: mida rohkem tiime, seda soodsam pilet! Iga järgneva võistkonna registreerimine on eelmisest 10% soodsam. Koos on ju toredam! Samuti ootame kõikidelt registreerunud võistkondadelt kuni 2-minutilist lõbusat videot või pilti kirjeldusega oma võistkonnast, mida jagame kõigis Rat Race’i sotsiaalmeedia kanalites! Kohapeal toimuvad ka loosid!

Ürituse kogunemiskoht on Lasnamäe Linnaosa Valitsuse taga (Pallasti tn 54), parkimine KUMU parklas.

Rohkem lisainfot: www.ratrace.ee

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top