fbpx
CV.ee tööelublogi

#19 CV.ee tööelublogi podcast – PROKRASTINEERIMINE EHK MIKS ASJAD TEHTUD EI SAA

#19 CV.ee tööelublogi podcast - PROKRASTINEERIMINE EHK MIKS ASJAD TEHTUD EI SAA

Kas avastad mõnikord, et kipud asju edasi lükkama? Kui jah, siis garanteerime, et see episood läheb sulle sügavalt korda ja puudutab sind isiklikult. Episoodi teemaks on prokrastineerimine ehk miks asjad tehtud ei saa või pooleli jäävad ja kuidas takistustest üle saada. Keskendume episoodis erinevate takistuste tuvastamisele ja nende lahendamisele ning jagame soovituslikke lahenduskäike erinevate edasilükkajate inimtüüpidele. Saates on külas Partner Miltton New Nordicsi psühholoog ja juhtimisnõustaja Eva-Maria Kangro.

Podcastis käsitleme prokrastineerimise mõistet ja selle juurpõhjuseid. Prokrastineerimine on tegevuste edasilükkamine või nende vältimine, kuigi need vajavad tegemist. Episoodis selgub, kas see võib olla seotud hirmu, ebakindluse või muude psühholoogiliste faktoritega ning mis seda põhjustab. Prokrastineerimine on tavaline nähtus, mis mõjutab väga paljusi inimesi, kuid sellest üle saamine on täiesti võimalik.

Podcastis räägime erinevatest teguritest, mis panevad meid asju edasi lükkama. Selleks võivad olla perfektsionism, muretsemine, ületegutsemine, kriisitekitamine, unistamine ja trotsimine. Oluline on mõista, milline tüüp oled sina ja juhtidel on oluline mõista, millised tüübid on nende tiimikaaslased ning leida vastavalt sellele igale tüübile sobivad lahendused.

Lisaks prokrastineerimisele jagati podcastis ka praktilisi näpunäiteid tiimitöö ja juhtimise valdkonnas. Omavahelise usalduse suurendamine tiimis ning kiituse õigesti jagamine on võtmetähtsusega, et luua produktiivne ja toetav töökeskkond. Podcasti lõpus arutletakse ka seda, kui oluline on enda emotsioone kontrollida ja õppida toime tulema, et mitte lasta enda võimekust takistada.

🎙️ Kuula lähemalt siin:

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=4rmL5e17Jss

Spotify: https://open.spotify.com/show/1l2nbolqkIvEgIGb9eGphY?si=dd653082704a453c

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top