fbpx
CV.ee tööelublogi

#20 CV.ee tööelublogi podcast – GET BIG FAST ehk kuidas ettevõtte arengut kiirendada

Auto Draft 5

CV.ee tööelublogi podcast on jutunurk, mis sobib nii tööandjale kui ka tööotsijale ja toob sinuni tööturu uudised ning parimad praktikad. Meie podcastist saad tulemuslikke nippe ja inspiratsiooni tööalasteks väljakutseteks. Ja seda kõike otse oma ala praktikutelt.

Verivärskes podcastis keskendutakse ärilisele arengule ja juhtimisele mitmetest olulistest vaatenurkadest. Alustuseks tutvustab saatekülaline põhjalikult GET BIG FAST arenguprogrammi, mis pakub võimalusi ettevõtte kiireks kasvuks. Seejärel vaadatakse lähemalt võitjate tiimi iseloomustavaid omadusi, mis aitavad kaasa tõelisele edu saavutamisele. Lisaks tutvustatakse holistilist juhtimissüsteemi, selgitades, millal ja millistele tiimidele see sobib ning kuidas see võib olla kasulik ettevõtte arengus. Saatekülaliseks on Andres Haavel, Empowerment treeningprogrammi esindaja ja arengu kiirendaja.

Podcast pakub praktilisi juhiseid, kuidas seada ja täita ühiseid eesmärke, samuti meetodeid enda tiimi sooritusvõime hindamiseks, sh tervisehäirete tunnuste äratundmiseks. Lisaks sellele antakse kuulajatele näpunäiteid konkurentsieelise saavutamiseks eesmärkide seadmisel ning ettevõtte sotsiaalse võrgustiku analüüsimiseks.

Oluline fookus on juhi rollil pingetega toimetulekul ja võitjaks saamiseks pead seadma eesmärke ja nendesse uskuma. Kokkuvõttes pakub podcast mitmekülgset ja sügavuti minevat sisu, mis toob esile olulised aspektid ärilisest juhtimisest ning pakub praktilisi teadmisi ja vahendeid ettevõtetele arengu toetamiseks.

🎙️ Kuula täispikka podcasti:

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=wShfvF4Ih1k

Spotify: https://open.spotify.com/show/1l2nbolqkIvEgIGb9eGphY

Jaga postitust

Loe lisaks

Scroll to Top